Arkitektur

Arkitektur er omdrejningspunktet for alt, vi laver. Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe jer videre med jeres projekt.

Læs mere

Uddannelse

Vores uddannelsesbyggeri er designet i øjenhøjde med brugerne og med blik for nyeste viden om læring og social interaktion.

Læs mere

Sundhed

Vi skaber helende arkitektur i sygehuse, sundhedshuse og psykiatri og har omfattende erfaring med laboratorier og sterile miljøer.

Læs mere

Erhverv

Vi udvikler arkitektonisk inspirerende erhvervsdomiciler, kontorer, butiksmiljøer og hoteller i tæt samarbejde med vores bygherrer.

Læs mere

Boliger

Hos KHR sætter vi en ære i at lave boligarkitektur, der skaber gode rammer for liv ved at tage afsæt i menneskene og den konkrete kontekst.

Læs mere

Svømmehaller

Svømmehaller og vandkulturhuse er en særlig arkitektonisk disciplin, hvor du får stor gavn af vores omfattende erfaring.

Læs mere

Transformation

Vi hjælper jer med at finde potentialet i eksisterende byggeri, så I kan renovere og transformere til nye behov. Det er både bæredygtigt og stimulerer den kreative proces.

Læs mere

Industrielt Design

Specialdesignede objekter giver arkitekturen en ekstra dimension. Vores industrielle design kombinerer funktion og æstetik med afsæt i arkitekturen.

Læs mere

Brugerinddragelse

Brugerinddragelse kan være altafgørende for, at dit projekt bliver en succes både funktionelt og organisatorisk.

Læs mere

Bæredygtig arkitektur

Vi rådgiver helhedsorienteret om bæredygtighed i arkitektur og byggeri og hjælper jer med at omsætte ideerne i praksis, så I høster den fulde værdi både på den korte og lange bane.

Læs mere

Bygherrerådgivning

Bygherrerådgivning giver jer tryghed og indsigt i alle faser af et bygge-, opkøbs- eller renoveringsprojekt. Vores erfarne bygherrerådgivere hjælper med alt fra konkret byggeteknisk due diligence til helhedsorienteret vejledning.

Læs mere

Wayfinding design

Wayfinding-design er meget mere end bare skilte. Vores eksperter udvikler wayfinding-koncepter, der gør det nemt og inituitivt for alle brugergrupper at orientere sig i bygningen eller på stedet. Vi har stor erfaring i at designe wayfinding til både offentlige og private bygninger og kender de krav og behov, der skal tages hensyn til.

Læs mere

IKT/BIM Management

BIM og digitale byggemodeller er et uvurderligt værktøj til at arbejde præcist og samarbejde effektivt i projekterings- og uførelsesfasen.

Læs mere