• KHR Architecture - dedikeret til arkitektur med mennesket i centrum

Pihl og Søn

Mission - forløse det fulde potentiale i ethvert projekt

Som eksperter inden for arkitektur og byggeri hjælper vi jer med at indfri det fulde potentiale af jeres byggeprojekt. Med udgangspunkt i brugerne og konteksten skaber vi enestående, funktionel og langtidsholdbar arkitektur. I får gavn af 75 års erfaring kombineret med en konstant søgen efter nye løsninger, materialer og koncepter. Vi udfordrer altid os selv for at få det bedste ud af hvert enkelt projekt og give jer de løsninger, som I ikke vidste, I ønskede jer. 

Gå på opdagelse i vores projekter eller læs mere om vores konkrete arbejdsområder.

KHRs ledelse

Ledelse - sammen om den gode arkitektur

KHR Architecture er ejet og ledet af direktør Lars Kragh, teknisk chef Henrik Danielsen, kreativ direktør Janina Zerbe og kreativ direktør Mikkel Beedholm. Ledelsen hovedfokus er at skabe de bedste rammevilkår for at skabe enestående arkitektur og en god arbejdsplads for medarbejderne.

Den nuværende partnerkreds har siden 2019 stået sammen om at udvide KHRs projekt- og kundeportefølje og antallet af ansatte i virksomheden. Det giver os mulighed for at have flere essentielle kompetencer i egne rækker samtidig med, at vi sikrer et godt flow af interessante projekter til vores medarbejdere.  

Se seneste nyt om projekter, strategiske satningser og ansættelser under nyheder.  

Dialog og brugerinddragelse

Bygherrer og brugere - sammen skaber vi den gode arkitektur

Arkitektur skabes af mennesker til mennesker med afsæt i en god og løbende dialog. Vi kan stille de rigtige spørgsmål, men det er vores bygherre og de kommende brugere, der kan give os de svar, vi har brug for, for at skabe den helt rigtige arkitektur i det konkrete projekt. 

Vores kunder kommer fra både den private og offentlige sektor, og vores projekter spænder lige fra uddannelsesinstitutioner og sundhedsbyggeri til erhvervsdomiciler og boliger.   

Læs mere om brugerinddragelse.

Arbejde i arkitektfirmaet ved vandet

Team - 100 dedikerede specialister inden for arkitektur og byggeri

KHR er et arkitektfirma med cirka 100 dedikerede specialister fordelt på arkitekter, konstruktører, ingeniører og understøttende funktioner i HR, økonomi og service. 

Hvert projekt er unikt, så selvom vi naturligvis bruger vores lange erfaring, starter vi altid fra bunden for at skabe den bedste løsning i tæt dialog med vores bygherre og på tværs af fagdiscipliner. Behov kan ændre sig hurtigt, og det tager vores arkitektoniske løsninger højde for. På den måde understøtter vi byggeriets sociale og miljømæssig bæredygtighed og sikrer god arkitektur, der holder.

Se teamet og læs mere om vores tilgang til arkitektur.

Odense Universitet SDU

Historie - frontløber for moderne dansk arkitektur siden 1946 

KHR Architecture blev grundlagt i 1946 af Gunnar Krohn og E. Hartvig Rasmussen - deraf de tre initialer KHR, som har hængt ved lige siden. Dengang som nu er fokus at skabe funktionel og nyskabende arkitektur med et ufravigeligt fokus på brugerne og byggeriets kontekst.

Det hele startede med projekteringen af Atlas maskinfabrik, som var stærkt inspireret af efterkrigstidens amerikanske fabriksbyggerier. KHR blev en frontløber for ny dansk arkitektur med inspiration fra internationale strømninger, men tilpasset den lokale kontekst. Kronen på værket var Odense Universitet i 1971, hvis strukturelle udtryk og detaljeringsgrad satte nye standarder for tidens arkitektur. 

Læs hele historien her.