KHR set fra vandet

KHR som arbejdsplads

Hos KHR Architecture er vi cirka 100 medarbejdere fordelt på arkitekter, konstruktører, ingeniører og en række supportfunktioner inden for økonomi, HR, kommunikation og service. Fra vores kontor i Kanonbådshusene på Holmen har vi et internationalt udsyn og et vedholdende drive for at skabe arkitektur, der gør en forskel for menneske og samfund.

Vi er er en partnerdrevet virksomhed med et stort hjerte for den gode arkitektur og et familiært arbejdsmiljø med et flat hierarki. Der er aldrig langt til ledelsen, og alle kan byde ind med gode ideer og nye initiativer.

 

Chiara Martinelli

“Jeg har lært virkelig meget i min praktiktid og tiden er fløjet afsted. Jeg er hoppet fra det ene projekt til det andet og har fået lov til at bidrage til både konkurrencer og projektering. Folk er super søde, og KHR er en vildt lækker arbejdsplads, som jeg klart kan anbefale, hvis man ikke er bange for at kaste sig ud i nye opgaver.

Chiara Martinelli, arkitektpraktikant hos KHR Architecture i 2021

Martin Kock - Arkitekt

“Det er meget sigende, at mange ligesom jeg selv vender tilbage til KHR. Græsset er faktisk ret så grønt her i vandkanten på Holmen: Der er spændende opgaver, gode kolleger, en fed virksomhedskultur og et bankende hjerte for den gode arkitektur. What's not to like?"

Martin Kock, arkitekt hos KHR Architecture

Van Ahn Nguyen

“Jeg har været hos KHR Architecture siden 2019, hvor jeg ikke kun får masser af ansvar, men også mulighed for at føre egne ideer ud i livet. Det er både lærerigt og motiverende, at der er tiltro til ens evner og kort vej fra en god idé til handling."

Van Anh Ngyuen, konstruktør og bygherrerådgiver hos KHR Architecture

Postdoc Cameline Bolbroe

“Som Postdoc hos KHR Architecture får jeg mulighed for at lave forskning med afsæt i konkrete projekter og bruge resultaterne både i forskningsmæssig sammenhæng, men også som input til den arkitektur, der skabes hos KHR. Det er et meget værdifuldt samspil og fedt at se sine resultater blive omsat i praksis."

Cameline Bolbroe, Postdoc hos KHR Architecture

Søg job hos KHR

Arkitektpraktikant til forårssemesteret

Skal du i praktik som arkitekt? Så send os en ansøgning! Vi sætter stor pris på den dynamik, det giver, når vi har praktikanter med på vores projekter, og lover dig, at du får både ansvar og sparring, så vi alle får det fulde udbytte af din praktiktid.

Arkitekt - uopfordret ansøgning

Dine arkitektfaglige kompetencer skal være i top i forhold til dit erfaringsniveau, og vi forventer, at du er alment orienteret og har interesse for verden omkring dig og dermed den kontekst, som vores arkitektur skabes i. Læs mere og søg uopfordret som arkitekt her.

Kommunikationspraktikant til forårssemesteret

Vi brænder for at skabe arkitektur, der gør en forskel for brugerne og i samfundet. Vil du hjælpe os med at gøre det synligt via SoMe, web, PR og events?

Konstruktør - uopfordret ansøgning

Vi har mange spændende opgaver at løse og er altid interesseret i at høre fra dygtige bygningskonstruktører, der kunne tænke sig, at blive del af vores team. Læs her, om KHR Architecture lyder som den rette arbejdsplads for dig, før du sender os din ansøgning.

Konstruktørpraktikant til forårssemesteret

Skal du i praktik som konstruktør? Så send os dit CV så hurtigt som muligt. Vi sætter stor pris på den dynamik, det giver, når vi har praktikanter med på vores projekter, og lover dig, at du får både ansvar og sparring, så vi alle får det fulde udbytte af din praktiktid.

Se alle ledige stillinger hos KHR