KHR set fra vandet

KHR som arbejdsplads

Hos KHR Architecture er vi cirka 60 medarbejdere fordelt på arkitekter, konstruktører, ingeniører og en række supportfunktioner inden for økonomi, HR, kommunikation og service. Fra vores kontor i Kanonbådshusene på Holmen har vi et internationalt udsyn og et vedholdende drive for at skabe arkitektur, der gør en forskel for menneske og samfund. 

Vi er er en partnerdrevet virksomhed med et stort hjerte for den gode arkitektur og et familiært arbejdsmiljø med et flat hierarki. Der er aldrig langt til ledelsen, og alle kan byde ind med gode ideer og nye initiativer.

 

 

Chiara Martinelli

“Jeg har lært virkelig meget i min praktiktid og tiden er fløjet afsted. Jeg er hoppet fra det ene projekt til det andet og har fået lov til at bidrage til både konkurrencer og projektering. Folk er super søde, og KHR er en vildt lækker arbejdsplads, som jeg klart kan anbefale, hvis man ikke er bange for at kaste sig ud i nye opgaver.

Chiara Martinelli, arkitektpraktikant hos KHR Architecture i 2021

Space planning ansvarlig Mai Svanholt er associeret partner i KHR Architecture

“KHR er en arbejdsplads, hvor der er plads til både det professionelle og det sociale, og man kan mærke passionen for den gode arkitektur. Jeg kan godt lide den diversitet, der er i mine opgaver, og hvordan vi i teamet formår at løfte i flok."

Mai Svanholt, arkitekt og associeret partner hos KHR Architecture

Konstruktør Rasmus Gesler fra KHR Architecture

“Selvom jeg kom til KHR som nyuddannet konstruktør har jeg fået ansvar og er blevet inddraget i projektteams på lige fod. Jeg er meget interesseret i IKT-delen af byggeriet og har straks fået lov til at komme med indspark bl.a. til digitaliseringen af vores bæredygtighedsarbejde. Det er både lærerigt og motiverende, at der er tiltro til ens evner og kort vej fra en god idé til handling."

Rasmus Gesler, Bygningskonstruktør hos KHR Architecture

Postdoc Cameline Bolbroe

“Hos KHR Architecture får jeg mulighed for at lave forskning og innovation med afsæt i konkrete projekter og bruge resultaterne både i forskningsmæssig sammenhæng, og som input til den arkitektur, der skabes hos KHR. Det er et meget værdifuldt samspil og fedt at se sine resultater blive omsat i praksis."

Cameline Bolbroe, Ansvarlig for innovation og bæredygtighed hos KHR Architecture

KHR Architecture styrker bygherrerådgivningen

Ligestillingspolitik

Vi stræber efter at være en rummelig og inkluderende arbejdsplads, hvor alle har lige muligheder for at trives og bidrage professionelt.
I vores Gender Equality Plan har vi nedfældet vores mål for at fremme ligestilling, mangfoldighed og inklusion med særligt afsæt i følgende seks områder: 

  • Work-life balance og organisationskultur
  • Kønsbalance i ledelse, beslutningstagning og organisation.
  • Ligestilling i rekruttering og karriereforløb
  • Foranstaltninger mod kønsbaseret vold, herunder seksuel chikane
  • Intersektionelt perspektiv på mangfoldighed, lighed og inklusion
  • Integration af køn og DEI dimensioner i vores tjenester og produkter

Læs mere i vores Gender Equality Plan eller kontakt Cameline Bolbroe for yderligere information.

Søg job hos KHR

Arkitektpraktikanter

Skal du i praktik som arkitekt? Så send os en ansøgning! Vi sætter stor pris på den dynamik, det giver, når vi har praktikanter med på vores projekter, og lover dig, at du får både ansvar og sparring, så vi alle får det fulde udbytte af din praktiktid.

Konstruktørpraktikanter

Skal du i praktik som konstruktør? Så send os dit CV så hurtigt som muligt. Vi sætter stor pris på den dynamik, det giver, når vi har praktikanter med på vores projekter, og lover dig, at du får både ansvar og sparring, så vi alle får det fulde udbytte af din praktiktid.

Bygherrerådgivere

Vi har travlt i KHR Architectures afdeling for bygherrerådgivning og søger flere bygherrerådgiver til vores professionelle team. Du er sandsynligvis uddannet ingeniør, konstruktør, arkitekt og/eller har en håndværksmæssig baggrund og erfaring med bygningstilsyn.

Kommunikationspraktikanter

Vi brænder for at skabe arkitektur, der gør en forskel for brugerne og i samfundet. Vil du hjælpe os med at gøre det synligt via SoMe, web, PR og events?

Se alle ledige stillinger hos KHR