Rådgivning

Kompetent bygherrerådgivning er med til at give dig tryghed og det bedste afsæt for at komme succesfuldt i mål med dit projekt, uanset om du skal bygge nyt, renovere eller overvejer at købe en ejendom.

Læs mere

Teknisk Due Diligence

Teknisk due diligence giver dig en professionel vurdering af den bygning, du overvejer at købe, sælge eller leje. Vi skræddersyer et due diligence-forløb på baggrund af den konkrete ejendom og jeres udvalgskriterier. Sådan sikrer vi, at I trygt kan købe eller leje på et velinformeret grundlag.

Læs mere

Byggeledelse

Professionel byggeledelse holder jeres byggeri på sporet og sikrer overholdelse af deadlines, kvalitet og budget i både projekterings- og udførelsesfasen. Vi trækker på årtiers erfaring med at byggeri i alle faser og er på forkant med de udfordringer og risici, der er i et byggeprojekt.

Læs mere

Ejendomsudvikling

Ejendomsudvikling handler om at skabe maksimal værdi af jeres eksisterende eller potentielle ejendomme. Vores konsulenter har stor erfaring med at udvikle og revitalisere ejendomme og giver uvildig og målrettet rådgivning med afsæt i jeres konkrete case og ønsker.

Læs mere

Space Planning

Space planning er afgørende for, at I får udnyttet jeres kvadratmeter på den bedst mulige måde. Som arkitektvirksomhed har vi stor erfaring i at lytte til jeres ønsker og at analysere brugernes behov som afsæt for den helt rigtige disponering af jeres domicil. I vil opleve, at der ofte er merværdi at hente, når vi tænker ud af boksen i forbindelse med en space-planning-proces.

Læs mere

Brandrådgivning

Brandrådgivning giver jer tryghed for, at jeres byggeri opfylder bygge- og beredskabslovgivningen uden at der spændes ben for de arkitektoniske ambitioner. Vores certificerede brandrådgivere kender gældende jura og de nyeste metoder inden for brandbeskyttelse, så I får de bedste løsninger til jeres projekt.

Læs mere