Haukeland Universitetshospitals børnesygehus - svømmehal

Svømmehaller og vandkulturhuse stiller særlige krav til arkitekten

Svømmehaller er en særlig type byggeri, hvor vores konkrete erfaring fra talrige svømmehalsprojekter er en stor fordel for at skabe det optimale projekt i samarbejde med vores bygherre. Vi har tegnet svømmehaller, bassiner og vandkulturhuse i flere årtier, såvel enkeltstående svømmehaller som Malik svømmehal i Grønland, haller i forbindelse med andre bygninger, som AdO Arena på Amalie Skrams Skole, og integrerede bassiner som på Haukeland sygehus.

Svømmehal med udspring

Brugerne afgør om svømmehallen bliver en succes

For at være sikker på, at den nye svømmehal bliver en succes i praksis, er det en klar fordel at afdække brugernes behov. Samtidig skal der tænkes fremad, så svømmehallen nemt kan imødekomme de nye behov, som altid opstår.

Brugerprocesser giver ikke kun indsigt, det er også en effektiv måde at informere om og skabe velvilje for det forestående byggeprojekt på.

Vi skræddersyr et forløb afhængigt af behov og budget og kan tilrettelægge materiale til efterfølgende fondsansøgninger, hvis der skal rejses eksterne midler til at finansiere et nyt vandkulturhus, som her i Sisimiut

Øbro Hallen renoveret herreomklædning

Hvordan designer man den helt rigtige svømmehal?

Det er sjældent, at alle ønsker til det nye vandkulturhus kan blive opfyldt uden at sprænge økonomiske og fysiske rammer. Takket være vores solide viden om brugertyper, brugsmønstre, driftsomkostninger og synergier i svømmehalssammenhæng, kan vi effektivt hjælpe med at skitsere forskellige scenarier og give anbefalinger på baggrund af jeres ønsker og budget.

Vi laver meget gerne et skitseprojekt, der gør det let for ikke-arkitekter at tage stilling til en potentiel ny svømmehal. Naturligvis kan vi også projektere og føre tilsyn, når svømmehallen skal bygges. Kontakt os endelig for at få en uforpligtende snak om jeres svømmehalsprojekt.

Udforsk

Metrouret var designmæssigt forud for sin tid. Designidéen lå nemlig klar hos KHR arkitekter i 1994, men først...

KUAs arkitektur er resultatet af en konkurrence, som KHR Arkitekter vandt i 1997. Første fase af projektet stod...

De gamle studier i TV-Byen udvikles til 155 studieboliger og 117 lejligheder på i alt 12.300 m2.Forud for...