Arkitektur med mennesket i centrum

Arkitektur handler om mennesker 

Som tegnestue er vi forankret i en nordisk designtradition, der sætter mennesket først.

Vi har en helhedstilgang til arkitekturen, der er med til at sikre, at projektet ikke bare opfylder krav til funktion, flow og bæredygtighed, men også tager afsæt i den givne kontekst, har en iboende robusthed i forhold til at imødekomme fremtidige behov og er bygbart indenfor den økonomiske ramme.

Vi samarbejder tæt med bygherre, relevante fagspecialister og de fremtidige brugere for at sikre, at arkitekturen forløser projektets fulde potentiale - både nu og i fremtiden. 

Arkitektydelser i alle projektfaser

Arkitektydelser i alle faser

Vi er en tegnestue, der leverer arkitektydelser i alle projektfaser og til mange forskellige typer af byggeri. Ud over skitsering, programmering og projektering af byggeri kan vi også rådgive og føre tilsyn med projektet.

Vi har stor erfaring i at indhente de nødvendige byggetilladelser og tager os typisk af myndighedsprojektet for vores bygherre, før hovedprojektet går i gang.

Vores team er tværfagligt sammensat af arkitekter, konstruktører og ingeniører, så vi kan arbejde helhedsorienteret og målrettet uanset projektfase.

Arkitekturrådgivning med sektorindsigt

Sektorforståelse fremmer den gode arkitektur

Arkitektur handler om mennesker, og netop derfor er det afgørende, at vi forstår jeres verden. KHR har gennem årtier opbygget en stor viden om brugsmønstre og sektorspecikke krav inden for en række forskellige bygningstyper og brancher. 

Blandt vores specialer er uddannelsesbyggeri, sundhedsbyggeri, erhvervsdomiciler, infrastrukturprojekter og boliger.

Arkitektur med gode flows

Arkitektur kan ikke sættes på formel

Hver opgave er sin egen, og vi starter altid ud fra det konkrete projekts præmisser og muligheder. Det betyder også, at arkitektur fra KHR kan have mange udtryk og ikke kan sættes på en let genkendelig formel. Den røde tråd ligger i de gode flows, de velovervejede materialer og de konstruktive rum, der skabes for mennesket og i byrummet. 

Se eksempler på KHRs projekter.

Udforsk

Efter i små tyve år at have dannet rammen for store bærende opsætninger inden for teater, dans og...

Den nye Porsgrunn svømme- og idrætsarena er udviklet som et led i Porsgrunns Kommunes bestræbelser på at forbedre...

Utterslev skole er resultatet af en projektkonkurrence, som KHR vandt i år 2000. Skolen er tosporet og går...