Østerport station Kig på tværs af forhal

Transformation og renovering - giv arkitekturen nyt liv

Bygninger kan transformeres eller renoveres på mange måder. Vi tager afsæt i det konkrete projekt, bygherres ønsker og de givne økonomiske rammer for at finde den optimale vej til en fornyet bygning. Nogle gange er space planning nok, andre gange skal facaden have et løft, og i visse tilfælde kan det eksisterende med fordel kombineres med nybyggeri.

Når vi restaurerer og transformerer eksempelvis fredet bygninger som Østerport Station og Gråbrødre Skole, gør vi det naturligvis med respekt for den oprindelige arkitektur og byggestil, men samtidig med blik for moderne krav og jeres behov. 

Gråbrødre Skole under renovering

Bevar bygningsmassen - det er bæredygtigt byggeri

En transformation kan give helt nyt liv til en gammel bygning og på den måde være en bæredygtig, kreativ og kosteffektiv måde at skabe ny arkitektur på. Vi har stor erfaring med både renovering og transformation og rådgiver jer gerne om mulighederne.

En lang bygningslevetid er en af de allervigtigste parametre, når vi taler bæredygtighed, og der er rigtig mange sociale, økonomiske og miljømæssige og kulturelle grunde til at renovere og transformere frem for at rive ned og bygge nyt. 

 

 

Udforsk

Projektets arkitektoniske hovedidé, er at skabe en gennemlyst bygning med visuel sammenhæng til det omkringliggende landskab, så man...

Ístaks domicil er et af mange eksempler på, hvordan vi skaber arkitektur i særklasse i samarbejde med vores...

Ørestad Skole og Bibliotek er internationalt anerkendt for sin arkitektur, der skaber rammer for leg, læring og socialisering...