Istak set udefra
Istaks domicil er udviklet i tæt samarbejde med bygherre

Erhvervsarkitektur med afsæt i jeres organisation  

KHR Architecture har igennem mange år skabt arkitektur til erhvervslivet. Fra kontorer over produktionsfaciliteter til indkøbscentre og mixed-use-projekter, hvor erhverv kobles med boliger eller kulturinstitutioner - ofte med tilknyttede uderum, hvor der skabes naturlige mødesteder for områdets beboere.

Vi tegner ikke kun domiciler og kontorbyggeri fra bunden, men giver også eksisterende byggeri nyt liv via space planning eller en gennemgribende transformationsproces.

I alle tilfælde tager vi udgangspunkt i jeres organisation og arbejdsgange for at skabe de optimale rammer om arbejdslivet og stedets øvrige funktioner.

Fiberline arkitektur
Tidløs erhvervsarkitektur: Fiberlines hovedsæde og produktionsbygning

Tidløs arkitektur med robuste løsninger af høj æstetisk kvalitet 

Målsætningen er at skabe optimale rammer for en behagelig og effektiv arbejdsplads både på kort og lang sigt. Al erfaring viser nemlig, at organisationer hurtigt stiller nye krav til de fysiske rammer, og det skal arkitekturen kunne imødekomme. Det er det, vi kalder arkitektonisk robusthed, som går hånd i hånd med gode materialevalg. Mange af vores bygherrer har et stort fokus på bæredygtighed, og her er bygningens livshorisont en meget væsentlig parameter. Naturligvis har vi også et helhedsfokus på bæredygtighed - miljømæssig, social og økonomisk - og arbejder både med DGNB-certificering og Svanemærket.

Oslo Plads korridor
Moderne kontorbyggeri i København

Arkitektur, der understøtter det gode arbejdsliv

De fysiske rammer er afgørende for at skabe en effektiv arbejdsplads med medarbejdere i god trivsel. Vi har fokus på indeklima, lysforhold og gode flows, der understøtter jeres arbejdsgange bedst muligt. 

En tæt dialog med jer som bygherre, evt. suppleret af brugerinddragelse i forbindelse med programmeringen er erfaringsvist værdifulde værktøjer til at identificere alle behov og finde løsninger, der giver jer et erhvervsbyggeri i særklasse.
Se eksempler på kontorbyggeri og anden erhvervsarkitektur, som KHR står bag, her.

B&O på vej
B&O på vej

Få en stærk partner til nybyggeri eller transformation af erhvervsbyggeri

Uanset hvor I er i processen, kan vi rådgive om arkitektur, budget, tidsplan og myndighedsprojekt i forhold til erhvervsbyggeri og føre projektet ud i livet som totalrådgiver eller projekterende arkitekt.

Vi kan lave skitseforslag til et spritnyt erhvervsdomicil, vurdere potentialet i at tranformere en eksisterende ejendom til et tidssvarende kontormiljø eller lave et overslag på økonomien i at renovere og opdatere jeres nuværende lokaler. 

Vores alsidige team spænder lige fra de idérige konceptarkitekter til bygherrerådgivere med teknisk og økonomisk indsigt, så du kan komme til os i alle projektfaser og være sikker på at være i de bedste hænder.

Udforsk

KHR har tegnet det nye Visitorcenter, som erstatter den tidligere Langtved Færgekro, der nedbrændte i 2009, og opføres...

KMD's hovedsæde er et arkitektonisk modernistisk hus, der giver KMD et stærkt image i omverdenen. Husets idé er...

Projektets arkitektoniske hovedidé er at skabe en gennemlyst bygning med visuel sammenhæng til det omkringliggende landskab, så man...