Rådgivning om byggeri er en god investering

Bygherrerådgivning er en god investering

Bygherrerådgivning er i vores erfaring en rigtig god investering forud for en opkøbs- eller byggeproces. Ved at bruge en uvildig rådgiver sikrer vores kunder, at de får det fulde potentiale ud af deres ejendom, får lagt et realistisk budget forud for en entreprise og undgår dyre omveje eller fejlkøb.

Hos KHR har vi 75 års erfaring med arkitektur, design og byggeri. De kompetencer kombinerer vi i KHR Bygherrerådgivning med traditionelle ingeniørdiscipliner som budgettering, tidsplanlægning, udbud og kontrahering og skaber dermed en unik platform for rådgivning af vores kunder.  

 

Kompetent bygherrerådgivning

Vores bygherrerådgivere tilbyder

  • Udarbejdelse af byggeprogram, som sikrer et solidt afsæt for jeres kommende byggeri
  • Udbud af byggeentreprise og kontrahering
  • Teknisk, funktionel og miljømæssig due diligence i forbindelse med køb eller leje af ejendom
  • Udviklingsrådgivning og space planning, der sikrer optimal udnyttelse af bygningen
Bygherrerådgiver Peter Nielsen

"Vi yder bygherrerådgivning i alle faser af en ejendoms livscyklus; nybygning, ombygning, renovering, udvikling og revitalisering af ejendommen - gerne i tæt samarbejde med ejer, lejere og brugere."

Peter Nielsen, Chef for KHR Architectures bygherrerådgivning
Kontakt

Bygherrerådgivere der kender branchen

Rådgivere der kender jeres branche og behov

KHR rådgiver om byggeri inden for forskellige bygningstyper og brancher, lige fra erhvervsejendomme med produktion, kontor eller retail til bolig-, uddannelses- og sundhedsbyggeri. Også her udnytter vi vores mangeårige in-house projekterfaring med netop disse typer af byggeri. Vi kender de generelle udfordringerne og ved, hvad vi som bygherrerådgivere skal lægge særligt mærke til inden for de forskellige typer af projekter.

Vores kunder tæller både danske og udenlandske ejendomsselskaber, asset management-selskaber, ejendomsfonde og pensionskasser, private virksomheder samt statslige selskaber, kommuner og almennyttige boligforeninger.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan KHRs bygherrerådgivningsteam kan hjælpe jer med jeres projekt.

Udforsk

NytOUH er et af de største af de nye danske supersygehuse, der sætter et menneskeligt helhedsskabende og bæredygtigt...

Jens Bangs gæstehuset er et sommerhus inspireret af de gamle fiskehytter i området og fremstår som et smukt...

KHR's finske partner APRT ApS vandt og lavede helhedsplan for Ørestad. Den store bebyggelsestæthed og højde, der karakteriserer...