space planning af kontor og mødelokaler

Space planning handler om at se muligheder

Meget ofte kan ekisterende bygninger forvandles og moderniseres, så de passer til ændrede ønsker og behov. Vores arkitekter med speciale i space planning hjælper jer med at se mulighederne og kan i samarbejde med vores mere teknisk funderede bygherrerådgivere give jer overslag på de skitserede løsninger.

De space plannings-opgaver, som vi løser, spænder fra store transformationer fra eksempelvis industribygning til kontor til mindre revitaliseringer af eksisterende kontormiljøer. Uanset hvad, tager vi altid afsæt i brugernes behov og har fokus på en arkitektonisk robusthed, så rummene er gearet til at imødekomme de forandringer, der altid venter lige om hjørnet i en dynamisk virksomhed.

Space planning er bæredygtig fornyelse

Space planning er bæredygtig fornyelse

Bæredygtigt byggeri har stor prioritet for mange. Kan man undgå at bygge nyt og i stedet give nyt liv til en eksisterende ejendom, sparer man kostbare ressourcer. 

Mange af vores kunder er overraskede over, hvad der er muligt inden for rammerne af deres ekisterende ejendomme, når vores professionelle space plannere går i gang med at skitsere. 

Det kan derfor være en god investering at få undersøgt, om det er nødvendigt at købe eller bygge nyt, eller om jeres behov kan imødekommes i en ny version af det eksisterende kontor, domicil eller butiksmiljø.

Space planning af kontormiljø

God arkitektur starter indefra

Space planning bør altid være en del af den arkitektoniske proces, når du bygger nyt. 

Hos KHR laver vi brugercentreret arkitektur med et stort fokus på at skabe gode flows i bygningen. Samtidig skal arkitekturen være langtidsholdbar, så den kan tilpasses skiftende behov. Det giver et optimalt afsæt for en god space planning-proces.

Selvom I arbejder med et andet arkitektfirma, understøtter vi jer gerne som uvildig rådgiver med ekspertise i space planning, så I er sikre på, at jeres nye byggeri udnyttes optimalt.

Udforsk

KHR har udarbejdet et konkurrenceforslag til en ny integreret daginstitution for Københavns Kommune. Daginsitutionen skal rumme både børnehave-...

Flintholm station fremstår som tre stationer samlet i én under et stort glastag, der fungerer som image- og...

Ved at udvikle projekter, der blander erhverv med kultur eller bolig, har KHR hjulpet Lidl med analyser og...