Frederiksberg Centret op ad rulletrappe

Due diligence-forløb skræddersyet til jeres behov

Teknisk due diligence er en byggeteknisk gennemgang, der giver jer et overblik over bygningens stand og en faglig vurdering af de omkostninger, der vil være forbundet med at få bygningen op på det ønskede niveau samt udgifterne til drift og vedligehold.

Fordi vi er en arkitektvirksomhed, kan vi på baggrund af den tekniske due diligence og jeres ønsker også skitsere transformationsmuligheder. Det giver jer en realistisk vurdering af, om bygningen kan indfri jeres brugsbehov, og om budgettet for transformationen er bæredygtigt. 

 

Teknisk Due diligence rådgivning

Helhedsorienteret teknisk og miljømæssig due diligence

Der er stor forskel på vores kunders behov for due diligence, og ofte starter vi i fællesskab med at analysere, hvor omfattende en due diligence proces der giver mening i det konkrete projekt.

Selvom teknisk due diligence er vores primære fokus, laver vi også miljømæssige due diligence-analyser, hvor vi eksempelvis screener for skadelige stoffer eller ESG due diligence gennemgange, på baggrund af jeres målsætninger.

Takket være vores mangeårige erfaring i branchen har vi et helhedsblik i alt, hvad vi laver. Det betyder, at vi ikke bare laver teknisk due diligence ud fra en tjekliste, men har blik for jeres konkrete business case. 

Pihl & Søn s domicil

Fordelene ved at gøre brug af vores teknisk due diligence service

  • Forebyggelse af uventede omkostninger 
  • Identificering af risici og potentiale af en erfaren og uafhængig partner 
  • Større sikkerhed om ejendommens reelle værdi ud fra jeres business case
  • Teknisk due diligence-assistance, præcis når I har brug for det
  • Rådgivning om transformation af bygningen, inkl. budgetter og tidsplan for realisering

Kontakt os uforpligtende for at høre, hvilken fremgangsmåde vi vil anbefale i jeres specifikke sag.

Udforsk

Arkitekturen i AdO Arena og Amalie Skram Videregående Skole i Bergen samler skole og svømmehal i en stor,...

Den nye svømmehal tager form efter sine omgivelser, inviterer de omkringliggende grønne arealer indenfor og fungerer samtidig som...

Vildbjerg skolen er opbygget omkring et fælles torv, hvor skolens yderligere funktioner spreder sig som ringe i vandet...