Sammen med jer som kunde sætter vores bygherrerådgivere rammn for due diligence gennemgangen af den ejendom eller det projekt, der skal screenes.
Sammen med jer som kunde sætter vores bygherrerådgivere rammn for due diligence gennemgangen af den ejendom eller det projekt, der skal screenes.

Due diligence-forløb skræddersyet til jeres behov

Teknisk due diligence er en byggeteknisk gennemgang, der giver jer et overblik over bygningens stand og en faglig vurdering af de omkostninger, der vil være forbundet med at få bygningen op på det ønskede niveau samt udgifterne til drift og vedligehold.

Fordi vi er en arkitektvirksomhed, kan vi på baggrund af den tekniske due diligence og jeres ønsker også skitsere transformationsmuligheder. Det giver jer en realistisk vurdering af, om bygningen kan indfri jeres brugsbehov, og om budgettet for transformationen er bæredygtigt. 

Vi har fokus på jeres business case, så I får størst mulig værdi ud af vores due diligence.
Vi har fokus på jeres business case, så I får størst mulig værdi ud af vores due diligence.

Helhedsorienteret teknisk og miljømæssig due diligence

Der er stor forskel på vores kunders behov for due diligence, og ofte starter vi i fællesskab med at analysere, hvor omfattende en due diligence proces der giver mening i det konkrete projekt.

Selvom teknisk due diligence er vores primære fokus, laver vi også miljømæssige due diligence-analyser, hvor vi eksempelvis screener for skadelige stoffer, eller komplette ESG due diligence gennemgange, på baggrund af jeres målsætninger.

Takket være vores mangeårige erfaring i branchen har vi et helhedsblik i alt, hvad vi laver. Det betyder, at vi ikke bare laver teknisk due diligence ud fra en tjekliste, men har blik for jeres konkrete business case. 

Teknisk due diligence giver jer tryghed forud for din investering.
Teknisk due diligence giver jer tryghed forud for investeringen.

Fordelene ved at gøre brug af vores teknisk due diligence service

  • Forebyggelse af uventede omkostninger 
  • Identificering af risici og potentiale af en erfaren og uafhængig partner 
  • Større sikkerhed om ejendommens reelle værdi ud fra jeres business case
  • Teknisk due diligence-assistance, præcis når I har brug for det
  • Rådgivning om transformation af bygningen, inkl. budgetter og tidsplan for realisering

Kontakt os uforpligtende for at høre, hvilken fremgangsmåde vi vil anbefale i jeres specifikke sag.

Udforsk

Malmø Central Station er en af ​​tre stationer, der binder Citytunnelen i Malmø sammen. Med Malmø City Tunnel...

KHR Architecture har været arkitektrådgiver for transformationen af en bevaringsværdig, nyklassicistisk retsbygning til et moderne kontorfællesskab. Nomad Workspace...

Kirsebærhaven i udkanten af København er en ny type etageboligbebyggelse udviklet af KHRs arkitekter. Boligerne flettes ind i...