KMD hovedsæde reception

Vil I udvikle en ejendom? Lad os hjælpe jer med at gøre visionerne konkrete

Uanset om I gerne vil udvikle en eksisterende ejendom eller starte helt fra bunden, har I sikkert nogle ønsker eller visioner. Vores eksperter inden for arkitektur og ejendomsudvikling viser jer, hvordan visionerne kan blive til virkelighed.

Hvert ejendomsudviklingsprojekt er sit eget og starter med en god dialog, hvor vi får styr på rammerne og jeres prioriteter. Vi har også omfattende erfaring med at lave tidsplaner og budgetoverslag, som er afgørende for, at vi i fællesskab skaber et projekt, der er økonomisk bæredygtigt for jer. God arkitektur handler i høj grad om at finde de bedste løsninger inden for de givne rammer, og vi sætter en ære i, at skabe arkitektur, der aktivt understøtter jeres formål.

Byens spejling i Østerport 2

Udvikling af erhvervsdomicil, kontormiljø eller indkøbscenter 

Vi har stor erfaring med at understøtte ejendomsselskaber og erhvervskunder med at udvikle erhvervsdomiciler, butikker og butikscentre samt kontorer. Fordi vores team for bygherrerådgivning er en del af en arkitektvirksomhed med 75 års erfaring, kan vi også hjælpe med at skitsere og projektere eller udarbejde et bygge- eller renoveringsprogram, så I har et solidt afsæt for at indhente forslag og priser på jeres projekt.

Netop fordi vi kender alle faserne i et bygge- eller renoveringsprojekt, kan vi rådgive jer helhedsorienteret igennem hele projektet.  

Hillerød rådhus

Fremsynet ejendomsudvikling

Professionelle ejendomsinvestorer har altid et helhedsblik på omkostningerne både på den korte og lange bane. Vores solide erfaring ikke bare med arkitektur og byggeri, men også med due diligence og driftsbudgetter betyder, at vi hjælper jer med at udvikle ejendomme, der er langtidsholdbare og økonomisk bæredygtige. 

Vi hjælper jer gerne med at identificere de relevante samarbejdspartnere og sørger for grønt lys fra myndighederne.

Udforsk

Olympiastützpunkt (OSP) Hamburg/Schleswig-Holstein er et statsfinansieret center for nordtyske topatleter. OSP skal gennemgribende reetableres og KHR har sammen...

KHR er bygherrerådgiver for den omfattende forvandlingen af Nordre Fasanvej 108 fra nedslidt kontor til et af Danmarks...

I samarbejde med det verdenskendte lysfirma Bartenbach Lightlabor har KHR Architecture skabt en lyssætning i Marmorkirken, der giver...