Arkitektur | bygherrerådgivning | bæredygtighed

Fremsynet arkitektur med mennesket i centrum

Det ny Sct. Hans hospital er et mønstereksempel på helende arkitektur. De i alt 20.700 m² byggeri indeholder...

Arkitekturen for Nuuks nye skole skal ikke bare skabe optimale rammer for læring, men også gøre skolen til...

Østerport 2’s innovative kontorkoncept har via et enkelt arkitektonisk greb lagt den ellers kedelige kontorkorridor ud i facaden,...

Gråbrødre Skole skal omdannes til 4500 m2 lejeboliger. KHR Architecture er valgt som arkitekt til transformationen af den...

Kirsebærhaven i udkanten af København er en ny type etageboligbebyggelse udviklet af KHRs arkitekter. Boligerne flettes ind i...

Københavns Metro er en undergrundsbane, hvor arkitekturen helt bevidst arbejder på at få naturligt og kunstigt lys til...

Arkitekturen i AdO Arena og Amalie Skram Videregående Skole i Bergen samler skole og svømmehal i en stor,...

Udforsk
Vi udvikler arkitektonisk inspirerende erhvervsdomiciler, kontorer, butiksmiljøer og hoteller i tæt samarbejde med vores bygherrer.
Hos KHR sætter vi en ære i at lave boligarkitektur, der skaber gode rammer for liv ved at tage afsæt i menneskene og den konkrete kontekst.
Bygherrerådgivning giver jer tryghed og indsigt i alle faser af et bygge-, opkøbs- eller renoveringsprojekt. Vores erfarne bygherrerådgivere hjælper med alt fra konkret byggeteknisk due diligence til helhedsorienteret vejledning.
Vores uddannelsesbyggeri er designet i øjenhøjde med brugerne og med blik for nyeste viden om læring og social interaktion.
Vi skaber helende arkitektur i sygehuse, sundhedshuse og psykiatri og har omfattende erfaring med laboratorier og sterile miljøer.
Vi rådgiver helhedsorienteret om bæredygtighed i arkitektur og byggeri og hjælper jer med at omsætte ideerne i praksis, så I høster den fulde værdi både på den korte og lange bane.
Nyheder

I en ny bog bidrager Cameline Bolbroe fra KHR Architecture sammen med Isabel Fróes...

Ny udgivelse: Business meets Humanities

Hvordan er det egentlig at være i praktik som arkitekt? Den tyske arkitekturstuderende Hannah...

Interview med arkitektpraktikant Hannah

Bliv en del af Holmens kreative miljø i et hus, hvor man fra alle...

Kontorpladser til leje på Holmen