Haukeland Universitetshospital samler kompetencen omkring børn og unge i et sygehus, der på flere områder sætter nye standarder....

Ørestad Skole og Bibliotek er internationalt anerkendt for sin arkitektur, der skaber rammer for leg, læring og socialisering...

Østerport 2’s innovative kontorkoncept har lagt den ellers kedelige kontorkorridor ud i facaden, som en slags galleri eller...

Idéen til lampen Circle udsprang under projekteringen af Ørestad Skole, hvor den spiller op til husets arkitektur og...

Kirsebærhaven er en ny type etageboligbebyggelse udviklet af KHR. Boligerne flettes ind i hinanden, så der dannes ankomster...

Allerede fra begyndelsen af projekteringen af Metroen var det KHR’s ambition at dagslyset skulle spille så stor en...

Hellig Kors Kirke er tænkt og formet som en abstraktion over det åbne horisontale landskabsrum ved Jyllinge. Bygget...

Udforsk
Hos KHR sætter vi en ære i at lave boligarkitektur, der skaber gode rammer for liv ved at tage afsæt i menneskene og den konkrete kontekst.
Vores uddannelsesbyggeri er lavet i øjenhøjde med brugerne og med blik for moderne viden om læring og social interaktion.
Vi rådgiver helhedsorienteret om bæredygtighed i arkitektur og byggeri og hjælper jer med at omsætte ideerne i praksis, så I høster den fulde værdi både på den korte og lange bane.
Vi skaber helende arkitektur i sygehuse, sundhedshuse og psykiatri og har omfattende erfaring med laboratorier og sterile miljøer.
KHR's projekter spænder fra sundheds- og uddannelsesbyggeri over erhvervsdomiciler og boliger til transformationer, industrielt design og infrastruktur. Uanset projektets størrelse og karakter tager vi altid afsæt i brugerens behov, den givne kontekst og naturligvis vores bygherres ønsker.
Kompetent rådgivning og analyse er med til at give dig tryghed og det bedste afsæt for at komme sikkert og succesfuldt i mål med dit projekt, uanset om du skal bygge nyt, renovere eller overvejer at leje eller købe en ejendom.
Nyheder

Hvert andet år præmierer Frederiksberg Kommune gode og smukke bygninger af særlig kvalitet. Den...

Præmiering af KHR-arkitektur

Det store sygehusbyggeri ”Glasblokkene” i Bergen, som KHR er med til at projektere for...

KHR-projekt udnævnt som digitalt førende

Tre år efter første spadestik klippede ​regionsrådsformand Lars Gaardhøj og direktør i Region Hovedstadens...

Retspsykiatrisk Center Sct. Hans indviet