Oversigt

KHR har bidraget med konkurrenceforslag til boligbebyggelse i Larvik. Byen er smukt omgivet af fjorden og placeret mellem skov og bjerge, og overalt mærker man det tætte forhold mellem by og natur. Nanset Skole, der ligger i boligområdet, tæt på rekreationsområdet omkring Månejordet, er blevet lukket, og der skal bygges boliger og en legeplads til områdets børn og unge på stedet.

Fakta
By
Larvik
Land
Norge

Levende facade

Bygningerne har en levende facade. Træets taktile overflade patinerer smukt, og de grønne haverum skaber en indbydende ramme for både privatliv og fællesskab. Bygningens gavle vil i samspil med de vinklede facader tilføre bygningerne identitet og unikke rumoplevelser for beboerne. Villaerne har i samspil med haverummet et udtryk, der er unikt for dette sted, og som binder hele bygningen sammen og skaber et solidt arkitektonisk udtryk.

 

Dagslys og grønne områder

Boligenhederne er samlet i store villaer med tre eller fire boliger på hver etage. Hver villa er bygget på tre etager, og der bygges i alt 72 boliger. Helt unikt for hver villa er, at alle boliger modtager dagslys fra tre sider og har et direkte forhold til grønne havestuer på flere sider. Forskellen mellem udvendig og indvendig opløses i de store lyse vinduer, så hjemmet opleves som stort og lyst, og i forbindelse med de grønne haverum.

Udforsk

Hvidovrevejs Butikstorv skal fornyes og området udvides med yderligere 8400 kvm til boliger, erhverv og parkering. KHR Architecture...

Jens Bangs gæstehuset er et sommerhus inspireret af de gamle fiskehytter i området og fremstår som et smukt...

Ved at udvikle projekter, der blander erhverv med kultur eller bolig, har KHR hjulpet Lidl med analyser og...