”Det er selvfølgelig afgørende, at vi kommer ud med en fornuftig bundlinje. Samtidig har vi formået at skabe projekter, der gør en positiv forskel for brugerne, og har en arbejdsplads med høj trivsel. Den kombination er jeg rigtig stolt af,” siger CEO Lars Kragh fra KHR Architecture.

KHR Architecture har i løbet af 2023 mandet op med et dedikeret team til tyske projekter, en specialist inden for byplanlægning samt flere bygherrerådgivere.

”KHR er organiseret i tre overordnede forretningsområder, der dækker henholdsvis offentlige projekter, private projekter samt bygherrerådgivning. Alle er i positiv udvikling. Samtidig giver denne spredning på forskellige sektorer og kunder os en større forretningsmæssig sikkerhed.”

KHR Architecture blev grundlagt tilbage i 1946 og står bag store velfærdsprojekter som Hvidovre Hospital, KUA og Københavns Metro.

”Vi har til alle tider lavet uddannelses- og sundhedsprojekter, og den arv fører vi flot videre med store projekter som det nye sundhedsfaglige fakultet i Odense, det præmierede børnesygehus Glasblokkene i Bergen og nye skoler i Nuuk, Berlin, Hamborg og Hannover.”

KHR Architecture har gennem en årrække fokuseret målrettet på at integrere bæredygtighed i tegnestuens processer og projekter og rådgiver i stigende grad sine kunder om ESG.

”Vi har opbygget en specialkompetence inden for social bæredygtighed og brugerprocesser, som understøtter både vores offentlige projekter, men også vores bolig- og erhvervsprojekter rigtig godt.”

”Jeg er glad for at kunne sende mine kolleger på sommerferie med et positivt årsresultat og en vished om, at de gode takter fortsætter her i 2024.”

Om KHR Architecture

KHR Architecture er en af Danmarks ældste tegnestuer, grundlagt af Gunnar Krohn og Knud Hartvig Rasmussen tilbage i 1946. KHR Architectures forretning er fokuseret på tre hovedområder: uddannelses- og sundhedsbyggeri for offentlige kunder, erhvervs- og boligprojekter, primært i den private sektor, og bygherrerådgivning.

KHR Architectures partnerkreds består af CEO Lars Kragh, kreativ direktør Janina Zerbe, kreativ direktør Mikkel Beedholm, teknisk direktør Henrik Danielsen, designdirektør Torben Juul og direktør for bygherrerådgivningen Peter Nielsen. Hans Peter Hertz er ekstern partner.

De cirka 60 medarbejdere har base i de fredede Kanonbådsskure på Holmen.