Olympiastützpunkt (OSP) Hamburg/Schleswig-Holstein er et statsfinansieret center for nordtyske topatleter. OSP skal gennemgribende reetableres og KHR har sammen med en tysk partner vundet opgaven som arkitektrådgiver, der skal stå for design, projektering og projektledelse. Det prestigefyldte projekt omfatter både boliger, træningsfaciliteter, herunder svømmehal og udendørs baner, samt en ny plads for kvarteret.
KHR skal stå i spidsen for et projekt, der skal sikre Sisimiut et alsidigt vandkulturhus. Idéoplægget skal bruges til at søge fondsbevillinger, så Grønlands næststørste by, hvor meget af livet foregår ved eller på vandet, kan få en stærkt tiltrængt svømmehal. Læs mere i denne nyhed.
Den nye Porsgrunn svømme- og idrætsarena er udviklet som et led i Porsgrunns Kommunes
bestræbelser på at forbedre og øge adgangen til svømme- og idrætsfaciliteter for
både skoleklasserne, idrætsklubber og borgere i kommunen.
KHR har sammen med den lokale tegnestue Børve og Bochsenius hjulpet Porsgrunn Kommune med en opgradering af det eksisterende Frisklivssenter i Kjølnes.
Med udsigt over den Persiske Golf lægger nationalmuseet i Bahrain rum til 6.000 år af regionens historie. Museet består af ni separate udstillingsrum, der hver har et gulvareal på 625 m². En stor foyer på 1450 m² binder de ni rum sammen og fungerer samtidig som udstillingslokale for de midlertidige udstillinger.
I samarbejde med det verdenskendte lysfirma Bartenbach Lightlabor har KHR Architecture skabt en lyssætning i Marmorkirken, der giver kirkerummet flere lag og understreger den eksisterende arkitektur.
Den smukt svungne svømmehal fungerer som nyt kulturelt og socialt mødested i Nuuk og vandt i 2005 Guldmedalje til OL i idrætsbyggeri. Det er den internationale olympiske komite IOC, og den internationale organisation for sports- og fritidsfaciliteter, IAKS, der uddeler den fornemme pris.
KHR har tegnet det nye Visitorcenter, som erstatter den tidligere Langtved Færgekro, der nedbrændte i 2009, og opføres indenfor Kroens matrikel. Det nye Visitorcenter skal være i tæt kontakt med naturen og tilføre stedet en modernitet, der vil blive opfattet som tidløs og i harmoni med sin kontekst.
KHR architecture har sidst i 80-erne udbygget og renoveret Det Kongelige Teaters gamle scene ved i en ny mellembygning at etablere opgraderede omklædningsfaciliteter, personalekontorer, ballettens træningssale samt bagscener, maler- og skræddersal.