Oversigt

NytOUH er et af de største af de nye danske supersygehuse, der sætter et menneskeligt helhedsskabende og bæredygtigt koncept i centrum. NytOUH får et markant landskabeligt arkitektonisk udryk og spiller sammen med den eksisterende arkitektur i det tilstødende SDU, som KHR har tegnet i 70'erne.

Fakta
By
Odense
Bygherre
Region Syddanmark
År
2022
Areal
250 000 ㎡
Finansiering
DKK 7 MIA

I NytOUH og NytSUND kombinerer KHR sine evner inden for uddannelses- og sundhedsarkitektur. Resultatet bliver et identitetsskabende og nærværende hospitalsmiljø for både patienter, pårørende og personale i tæt relation med omgivelserne.

“Nyt OUH er karakteriseret af sin unikke organisation og en inddragelse af landskabet, som en anerkendt helende faktor i moderne patientpleje.”

Palle Bo Rasmussen, Arkitekt og International Chef, KHR Architecture
Kontakt

Arkitektur der bygger bro både arkitektonisk og funktionelt

Det nye Universitetshospital i Odense knyttes sammen med Syddansk Universitet via Nyt SUND og en gennemgående Vidensakse, hvor behandling, forskning og landsskab knyttes til ét unikt organiseret og visionært hospital med helende arkitektur.
SDU er tegnet af KHR Architecture i 70'erne og det nye byggeri bygger også rent arkitektonisk bro til det eksisterende og prisvindende universitetsbyggeri.

Et nyt supersygehus til regionen

NytOUH bliver det nye universitetssygehus i Region Syddanmark, som kommer til at erstatte det eksisterende OUH.
Sammen med NytSUND bliver NytOUH et forsknings- og sygehusprojekt på 275.000m2 og en anlægssum på 6,3 milliard kroner plus 0,6 mia. til en psykiatrisk afdeling ved siden af. Supersygehuset forventes færdigudbygget i 2022.

Udforsk

Den nye sterilcentral er optimalt forbundet med Regionshospitalet i Randers via niveaufri forbindelse gennem en eksisterende transportkorridor. KHR...

Det ny Sct. Hans hospital er et mønstereksempel på helende arkitektur. De i alt 20.700 m² byggeri indeholder...

Øbro-Hallen er en smuk nyklassicistisk bygning fra 1930'erne, som KHR har gjort klar til fremtiden med stor respekt...