Oversigt

Gilleje Sø- og Havbad er en kombination af renovering og nybyg, som KHR Architecture har lavet koncept- og designforslag til. Bygherres ønske er at det gamle rådhus i Gilleleje fra 1939 skal danne rammen om et lækkert spa- og konferencehotel med knap 40 værelser, restaurant wellness-område og solterrasse med udendørs pool. Både renovering og nybygforslag er designet med respekt for den eksisterende arkitektur og ambitionen er at skabe et stemningsfuldt sø- og havbad, der kombinerer den gamle ånd med moderne wellness og komfort.

Fakta
By
Gilleleje
Land
Danmark
Bygherre
Gilleleje Sø- og Havbad Aps
År
2022
Bæredygtighed
Renovering

Kviste med udsigt til Kullen

På første sal er der tilføjet kviste, der passer fint til den eksisterende arkitektur og giver et smukt havkig for de logerende. I klart vejr kan man se helt til Kullen i Sverige.

Transformation og nybyg i tæt dialog med bygherre

Det gamle rådhus og kulturhus danner rammen om Sø- og Havbadets værelser og en lækker restaurant med havudsigt og udeservering på solterrassen mod syd. Foran hovedbygningen graves ud til et indendørs spaområde med udendørs pool og soldæk på taget.

Hele projektet er designet i tæt dialog med bygherre, der i forvejen driver Gilleleje Badehotel.

“Ved at renovere de fine gamle bygninger bevarer det nye Sø- og Havbad den gamle sjæl, som bygherre sætter stor pris på, og får en mere bæredygtig profil."

Torben Juul, Designdirektør
Kontakt

Udforsk

Frederiksberg Centret blev opført som den første bygning i en større byudvidelse på det tidligere baneterræn, som i...

KHR vandt 1. præmie for forslaget om at skabe et levende og inddragende nyt rådhus for ansatte og...

Erhvervsbyggeri til restaurant og butik centralt i Nuuk. Bygningen er tegnet af KHR og huser både en skøn...