Oversigt

Gilleje Sø- og Havbad er en kombination af renovering og nybyg. Det gamle rådhus i Gilleleje fra 1939 bliver rammen om et lækkert spa- og konferencehotel med knap 40 værelser, restaurant wellness-område og solterrasse med udendørs pool. Både renovering og nybyg sker med respekt for den eksisterende arkitektur og ambitionen er at skabe et stemningsfuldt sø- og havbad, der kombinerer den gamle ånd med moderne wellness og komfort.

Fakta
By
Gilleleje
Land
Danmark
Bygherre
Gilleleje Sø- og Havbad Aps
År
2022
Bæredygtighed
Renovering
Partnere
Wissenbjerg A/S, Trørød Entreprise, Thornton Tomasetti, Urban Lab Nordic
Ydelser
Totalrådgiver

Kviste med udsigt til Kullen

På første sal er der tilføjet kviste, der passer fint til den eksisterende arkitektur og giver et smukt havkig for de logerende. I klart vejr kan man se helt til Kullen i Sverige.

Transformation og nybyg i tæt dialog med bygherre

Det gamle rådhus og kulturhus danner rammen om Sø- og Havbadets værelser og en lækker restaurant med havudsigt og udeservering på solterrassen mod syd. Foran hovedbygningen graves ud til et indendørs spaområde med udendørs pool og soldæk på taget.

Hele projektet tager form i tæt dialog med bygherre, der i forvejen driver Gilleleje Badehotel.

“Ved at renovere de fine gamle bygninger bevarer det nye Sø- og Havbad den gamle sjæl, som bygherre sætter stor pris på, og får en mere bæredygtig profil."

Torben Juul, Designdirektør
Kontakt

Udforsk

Den nye Porsgrunn svømme- og idrætsarena er udviklet som et led i Porsgrunns Kommunes bestræbelser på at forbedre...

Hvidovrevejs Butikstorv skal fornyes og området udvides med yderligere 8400 kvm til boliger, erhverv og parkering. KHR Architecture...

KHR er bygherrerådgiver for den omfattende forvandlingen af Nordre Fasanvej 108 fra nedslidt kontor til et af Danmarks...