• Vilhelm Hus og Beckmanns Tårn - teknisk due diligence

Oversigt

I forbindelse med Quantum Immobilien AG's køb af Beckmanns Tårn og Vilhelm Hus i Carlsberg Byen har KHR Architectures fungeret som teknisk rådgiver. Bygherrerådgivningen omfattede en gennemgang af strukturelle, mekaniske og elektriske systemer samt en vurdering af ejendommens miljømæssige påvirkning og bæredygtighed. Resultaterne af den tekniske due diligence var med til at bekræfte ejendommens kvalitet og bæredygtighed og bidrog til Quantum's beslutning om at investere i ejendommen. Projektet er et godt eksempel på den tryghed, som en effektiv, men grundig teknisk evaluering kan give i forbindelse med komplekse ejendomstransaktioner.

Fakta
By
København
Land
Danmark
Bygherre
Quantum Immobilien AG
År
2023
Areal
40 000 ㎡
Ydelser
Teknisk due diligence

Formålet med denne due diligence:

  • Gennemgå tilgængelig dokumentation og udføre datakontrol, herunder relevante officielle dokumenter som zoneringsplaner og tekniske dokumenter vedrørende bygningens struktur, mekaniske og elektriske systemer m.m.
  • Bekræfte overholdelse af alle aspekter af ejendommen i forhold til eksisterende regler og lovgivning, herunder distriktsplaner, og kommentere eventuelle forventede problemer.
  • Gennemgå teknisk projektmateriale, herunder strukturelle og tekniske installationer.
  • Udføre en miljøvurdering af ejendommen, herunder gennemgang af eksisterende miljørapporter og officiel dokumentation.
  • Bekræfte egnetheden af alle tekniske aspekter af ejendommen i forhold til de funktionelle krav.
  • Udforme et 10-årigt vedligeholdelsesbudget (OPEX) baseret på bedste praksis-forhold (DKK/m²/år) med hensyntagen til bygningens kompleksitet, resterende levetid og aktuelle tilstand.

    Kontakt Peter Nielsen

Udforsk

KHR er bygherrerådgiver for den omfattende forvandlingen af Nordre Fasanvej 108 fra nedslidt kontor til et af Danmarks...

Det svenske ejendomsselskab Castellum fik hjælp af KHR's bygherrerådgivere i forbindelse med købet af kontorbygningen Blacklight. Ejendomsinvestoren havde...

A/B Amaliegade 26—36 er i gang med en omfattende udvidelse og renovering af deres andelsforening. Bygningen i det...