• Copenhagen Cargo Centre - rådgivning af AEW

Oversigt

KHR har rådgivet ejendomsinvestoren AEW i forbindelse med købet af Copenhagen Cargo Center og har siden været projektleder på opførelsen af en ekstra hal på 5000 kvm. KHRs bygherrerådgivere har gennemført en teknisk og miljømæssig due diligence, gennemført myndighedsprojekt, håndteret byggeøkonomi, tidsplaner og bæredygtighedscertificering.

Fakta
By
Kastrup
Land
Danmark
Bygherre
AEW
År
2023
Areal
26 500 kvm eksisterende + 5000 kvm nybyggeri
Udmærkelser
Stiler mod LEED Platinium bæredygtigheds-certificering
Ydelser
Teknisk og miljømæssig due diligence, rådgivning om myndighedstilladelser, tidsplaner og byggeøkonomi

Bygherrerådgivning og projektledelse

CCC har en attraktiv placering lige ved Københavns Lufthavn. KHR har rådgivet AEW forud for købet på baggrund af en tekniske og miljømæssig due diligence samt budget og tidsplan for at udvide med en ekstra hal på 5000 kvm.

På baggrund af en fornuftig business case valgte AEW at købe ejendommen, og KHR har siden være projektleder på opførelse af en ny hal samt LEED-certificering af ejendommen.
Aktuelt er KHR ved at udarbejde forslag, tidsplan og budget for renovering af de oprindelige 26 500 kvm.

LEED-certificering

"I en tid, hvor ESG-krav er et vilkår, betyder bæredygtighedscertificeringer noget for værdien af ejendomme. I logistikbranchen dominerer de amerikanske virksomheder, og derfor har vores tyske kunde ønsket en certificering efter det amerikanske LEED framework.
Naturligvis er det nemmere at håndtere en DGNB-certificering, fordi det er standarden her i Danmark, men vi er vant til at arbejde med internationale kunder og laver de certificeringer, der giver bedst mening i det enkelte projekt."

-Anders Rieper, Arkitekt og bygherrerådgiver

 

Udforsk

KHR's bygherrerådgivere har udført teknisk due diligence for ejendomsudviklen Patrizia i forbindelse med købet af syv ejendomme med...

Gartnerhaven er et nyt grønt boligområde, hvor KHR Architecture skal tegne 18000 kvm beboelse. Elisabeth Jeppesen fra KHR...

Det svenske ejendomsselskab Castellum fik hjælp af KHR's bygherrerådgivere i forbindelse med købet af kontorbygningen Blacklight. Ejendomsinvestoren havde...