• Gartnerhaven - helhedsplan og boligprojekt

Oversigt

Gartnerhaven er et nyt grønt boligområde, hvor KHR Architecture skal tegne 18000 kvm beboelse. Elisabeth Jeppesen fra KHR Byplan, har som konsulent for Sweco været med lige fra udviklingen af en ny helhedsplan for området og har styret udviklergruppen bag projektet sikkert gennem hele processen, og sikret en god dialog med og de rette leverancer til Hvidovre Kommunes forvaltning.
Nu gøres der klar til at realisere lokalplanen, hvor KHR Architecture er arkitektrådgiver for ejendomsudvikleren Core Bolig X, der udvikler et af de fire byggefelter i Gartnerhaven. Fordelt på tre forskellige bygningstypologier skal der skabes i alt 192 nye lejligheder og 32 rækkehuse.

Fakta
By
Hvidovre
Land
Danmark
Bygherre
Core Bolig X
År
2023
Areal
18 274 ㎡
Bæredygtighed
Svanemærket byggeri og udvikling af stort naturområde ved byggeriet
Partnere
OJ ingeniører og Nørgaard Landskab
Ydelser
Udvikling af helhedsplan, skitseforslag, projektering

“Jeg har været med i projektet om Gartnerhaven lige fra udviklingen af en helhedsplan for området og glæder mig til at se det tage form."

Elisabeth Jeppesen, arkitekt og byplankonsulent
Kontakt

Udforsk

I Birkerød, 1/2 times kørsel nord for København, etableres 58 nye boliger i ét og to plan med...

Hvidovrevejs Butikstorv skal fornyes og området udvides med yderligere 8400 kvm til boliger, erhverv og parkering. KHR Architecture...

Gråbrødre Skole skal omdannes til 4500 m2 lejeboliger. KHR Architecture er valgt som arkitekt til transformationen af den...