Oversigt

Coco Hotel er et boutiquehotel med beliggende i hjertet af Vesterbro i København. Det tidligere Copenhagen Crown Hotel har med istandsættelsen fået 88 nyrenoverede værelser, en smuk ny café og en fredfyldt grøn gårdhave, der er åben for hotellets gæster, lokale og forbipasserende.

Fakta
By
Københvan
Land
Danmark
Bygherre
Coco Hotel, Cofoco
År
2019
Areal
3.700 ㎡
Bæredygtighed
Renovering
Ydelser
Byggeledelse og -koordinering

Renovering til ekslusivt boutique hotel

De renoverede lokaler har også tidligere været hotel, men antallet af værelser blev under renoveringen udvidet til 88 i alt, blandt andet ved at inddrage tidligere lejligheder i tagetagen. Alle indvendige overflader blev fornyet og samtlige tekniske installationer udskiftet i renoveringsprojektet.

Hotellet dækkes af bæredygtig energi produceret på Cofoco koncernens solcellepark.

Byggeledelse af en kulsejlet renovering

Renoveringen af det tidligere Crown Hotel på Vesterbro var løbet af sporet på grund af manglende byggelelse og koordinering mellem de forskellige fagentrepriser, da bygherre bad KHR Architecture om hjælp. En af vores erfarne byggeledere tog over for at få tidsplan og projektstyring tilbage på sporet. Ikke mindst kommunikation og koordinering var kilden til succes. Projektet blev succesfuldt gennemført og afleveret inden for den oprindeligt fastlagte tidsramme, så Coco Hotel kunne nå at åbne til julesæsonen.

"God byggeledelse handler naturligvis om god planlægning og koordinering mellem de forskellige fagentrepriser, men byggeprocesser - ikke mindst renoveringer - byder altid på overraskelser, og så er der brug for agilitet og evnen til at tale med folk for hurtigt at finde de løsninger, der får projektet tilbage på sporet."

Henrik Danielsen, teknisk direktør
Kontakt

Udforsk

Bang og Olufsens hovedsæde blev indviet fungerede som ét stort showroom for Bang & Olufsens kultur og produktion....

En gennemgribende facaderenoveringen af et erhvervsdomicil på Prags Boulevard har ført bygningen fra 1940 tilbage til sit oprindelige...

KHR Architecture har været arkitektrådgiver for transformationen af en bevaringsværdig, nyklassicistisk retsbygning til et moderne kontorfællesskab. Nomad Workspace...