• Nordre Fasanvej - bygherrerådgivning og skitseforslag

Oversigt

KHR er bygherrerådgiver for den omfattende forvandlingen af Nordre Fasanvej 108 fra nedslidt kontor til et af Danmarks mest moderne erhvervsdomiciler. KHR har indledningsvist udarbejdet et skitseforslag til projektet, som ses her, men er siden blevet valgt til development manager på projektet.

Fakta
By
Frederiksberg
Land
Danmark
Bygherre
Patrizia A/S
År
2020
Areal
5500 ㎡
Bæredygtighed
BREEAM, Wired Score, Core Green Builging Certification, NZEB
Ydelser
Skitseforslag og bygherrerådgivning

State of the art kontorbygning

Nordre Fasanvej 108 er i dag en nedslidt og utidig kontorbygning. Bygherren har sat sig for at transformere ejendommen til et fremtidssikret erhvervsbyggeri.

Ambitionen er at skabe en topmoderne kontorbygning med ”state of the art”-installationer, som ikke findes andre steder på det danske ejendomsmarked.

Tilsvarende højt er ambitionsniveauet for bygningen bæredygtighedsprofil. Ejendommen bliver ikke blot certificeret med en ejendomscertificering (BREEAM), men også med Wired Score (installationer) og muligvis Core Green Building Certification fra Living Future Institute. Endelig indgår ejendommen i NZEB (nearly zero-energy buildings) samarbejdet.

Bygherrerådgiver med fokus på budget, tidsplan, byggeprogram og kontraktforhandling

KHR Architecture har efter vunden konkurrence om rollen som Development Manager udarbejdet udviklingsbudget inkl. anlægsbudget, proces- og tidsplan for projektet, bygherrens byggeprogram og volumenstudie samt afholdt en indbudt arkitektkonkurrence med efterfølgende kontraktforhandling og kontrahering.

P.t. er projekteringsprocessen igangsat, og KHRs hovedopgave er dels at rådgive Patrizia i alle aspekter af projektet, dels at styre den valgte totalrådgiver med fokus på bl.a. økonomi, tid og risici, så proces- og tidsplan overholdes. KHR har også IKT-ledelsen på projektet.

Udforsk

Byggeriet af Ericsson Domicil er en udvidelse på 30.000 m² af Ericsson Mobile Platform i den skånske by...

KMD's hovedsæde er et arkitektonisk modernistisk hus, der giver KMD et stærkt image i omverdenen. Husets idé er...

Østerport Station fra 1897 er sandsynligvis skabt med terrazzogulv, som siden er blevet erstattet af klinker. Ved renoveringen...