• MAAN Rental - Udvidelse med boligetager og erhverv

Oversigt

MAAN Rental vil udvide deres erhvervsejendom i Nordhavnen med flere kvadratmeter til erhverv samt to boligetager og en tagterrasse. KHR har i tæt dialog med ejerne udviklet et mixed-use projekt, hvor eksisterende og ny arkitektur beriger hinanden.

Fakta
By
København
Land
Danmark
Bygherre
Udviklingsselskabet By & Havn I/S
År
2022
Areal
1300 ㎡

Stemning og materiale er bestemt af bygningens tætte naboskab, dagslys og hovedfunktionen som bolig

Den eksisterende bygnings teglfacader er rolig og varm i sin fremtræden og robust i forhold til at ligge i gadeniveau. Den nye tilbygning er hævet over gaden og får en facade i træ, der har samme varme udstråling, men alligevel markerer et skift mellem det nye og det gamle.

Der skabes et opad stræbende søjlemotiv der danner en visuel tyngde, men samtidig løsrives vinduerne fra fladen, så man nede fra gaden kan fornemme boligernes høje rum og udsigter.

Industribygning udvides med boligetager og tagterrasse

Projektet omfatter boliger i de øverste to nye etager samt en udvidelse af erhvervsetagearealet i de nederste etager med 106m2 per etage. På taget etableres en ca. 340m2 stor tagterrasse, der vil fungere som et fælles friareal.

Den eksisterende bygning øges samlet set med ca. 1.120m2 eksklusive et altanareal på godt 70m2 og en kælder pa 106m2.

Udforsk

KHR Architectures bygherrerådgivning har været køberrådgiver for pensionskassen PenSam i forbindelse med overtagelsen af 78 ejerlejligheder og 15...

Grunwalds Have bliver en bebyggelse med 223 ungdomsboliger på hver 56 m2 samt en øvescene til Østre Gasværk,...

Dolomithusene blander det bedste fra rækkehuse, lejligheder og villahuse for at opnå en højere bebyggelsesprocent med en samtidig...