• MAAN Rental - Udvidelse med boligetager og erhverv

Oversigt

MAAN Rental vil udvide deres erhvervsejendom i Nordhavnen med flere kvadratmeter til erhverv samt to boligetager og en tagterrasse. KHR har i tæt dialog med ejerne udviklet et mixed-use projekt, hvor eksisterende og ny arkitektur beriger hinanden.

Fakta
By
København
Land
Danmark
Bygherre
Udviklingsselskabet By & Havn I/S
År
2022
Areal
1300 ㎡

Stemning og materiale er bestemt af bygningens tætte naboskab, dagslys og hovedfunktionen som bolig

Den eksisterende bygnings teglfacader er rolig og varm i sin fremtræden og robust i forhold til at ligge i gadeniveau. Den nye tilbygning er hævet over gaden og får en facade i træ, der har samme varme udstråling, men alligevel markerer et skift mellem det nye og det gamle.

Der skabes et opad stræbende søjlemotiv der danner en visuel tyngde, men samtidig løsrives vinduerne fra fladen, så man nede fra gaden kan fornemme boligernes høje rum og udsigter.

Industribygning udvides med boligetager og tagterrasse

Projektet omfatter boliger i de øverste to nye etager samt en udvidelse af erhvervsetagearealet i de nederste etager med 106m2 per etage. På taget etableres en ca. 340m2 stor tagterrasse, der vil fungere som et fælles friareal.

Den eksisterende bygning øges samlet set med ca. 1.120m2 eksklusive et altanareal på godt 70m2 og en kælder pa 106m2.

Udforsk

Kronen i Vanløse skal revitaliseres, så det konkursramte center transformeres til en dynamisk bymidte, der har meget mere...

Byggeriet af Ericsson Domicil er en udvidelse på 30.000 m² af Ericsson Mobile Platform i den skånske by...

KHR vandt 1. præmie for forslaget om at skabe et levende og inddragende nyt rådhus for ansatte og...