Oversigt

Lygten HOFOR omfatter etablering af permanente opbevaringsfaciliteter samt håndtering af stedets affaldsproblematikker.

Fakta
By
København
Land
Danmark
Bygherre
HOFOR
År
2015
Areal
185 ㎡

Projektet er udført i galvaniseret stål med perforerede plader der slipper lys ind og udpeger hvilke paneler der er faste og hvilke der er porte. Den rå materialitet spiller sammen med det eksisterende byggeri på grunden og sikrer en robusthed der kan klare en grov arbejdsgang.

 

Opbevaring og affaldshåndtering

Projektet omfatter etablering af permanente opbevaringsfaciliteter til maskindele, vejmateriel og reservedele samt håndtering af stedets affaldsproblematikker.

Skuret er underopdelt i sektioner der kan rumme både arbejdsstationer og logisk opbevaring af både mindre objekter og helt store emner.

Udforsk

Malmø Central Station er en af ​​tre stationer, der binder Citytunnelen i Malmø sammen. Med Malmø City Tunnel...

KHR Architecture har hjulpet Udviklingsselskabet By & Havn med en bedre brugeroplevelse i P-kælderen på Kronløbsøen. P-kælderen kan...

Ved at udvikle projekter, der blander erhverv med kultur eller bolig, har KHR hjulpet Lidl med analyser og...