Oversigt

Kirsebærhaven i udkanten af København er en ny type etageboligbebyggelse udviklet af KHRs arkitekter. Boligerne flettes ind i hinanden, så der dannes ankomster og haver på skift i facaden. Det giver en social og visuel dimension til bebyggelsen, som helt naturligt skaber social interaktion.

Fakta
By
Kastrup
Land
Denmark
Bygherre
LFT Glamsbjergvej ApS
År
2018
Areal
4788 ㎡
Finansiering
20 M

Kirsebærhaven ligger på en bynær grund, mellem by og land

Beliggenheden betyder nem adgang til Amagers store naturområder som Amager fælled, Ørestaden og Amager Strand. Desuden ligger der i området flere attraktive skoler, nem adgang til både metro, Øresundsmotorvejen og lufthavnen.

Man får både kvaliteterne fra byen og naturen inden for en cykeltur. Mellem nærområdets lave parcelhuskvarterer og stedets øvrige etagebebyggelser etablerer Kirsebærhaven en harmonisk overgang i området.

“Kirsebærhaven er en familievenlig bebyggelse som indbyder til fælles ophold og samvær. Alle boliger har
have eller tagterrasse, rigeligt med dagslys og god kontakt til kvarteret.”

Torben Juul, Area Manager for boligarkitektur hos KHR
Kontakt

Kirsebærhaven inviterer til at veksle mellem privatliv og fællesskab alt efter behov, humør og livsstadie.
Beboerne kan mødes spontant i hverdagen og knytte bånd på tværs af generationer.

Naturlige materialer i harmoni med omgivelserne

Gavlene er i gule teglsten med lette facadepartier i træ. Boligerne har lyse trægulve i opholdsrummene og lyst poleret betongulv i entre og badeværelse. Åbne haver, grønne tagterrasser, fælles grønne opholdsarealer samt pergolaer ved indgangene sørger for en god balance mellem privathed og naboskab.

Udforsk

Et fredeligt åndehul midt i skovens dybe stille ro. Det er visionen bag Skovgården i Herlev, tegnet af...

Familiebebyggelse indeholdende 50 familieboliger sammensat af klynger bestående af tre boligtyper hhv. 2-værelses, 3-værelses og 4-værelses. Bebyggelsen overholder...

MAAN Rental vil udvide deres erhvervsejendom i Nordhavnen med flere kvadratmeter til erhverv samt to boligetager og en...