Oversigt

Inspirationen til udbygning af Industriens Hus er fundet i kontrasten mellem tyngden i Rådhuspladsen og letheden i Tivoli. Den arkitektoniske identitet kommer til live i samspillet mellem det eksisterende og det nye , så bygningens historie bevares uden der gåes på kompromis med bygningens nye udtryk.

Fakta
By
København
Land
Danmark
Bygherre
Dansk Industri
År
2008

En miljøbevidst bygning

Der er lagt stor vægt på, at bygningen skal være både energibesparende og miljøbevidst. Et eksempel er de eksisterende 3000 m2 facader ud mod byen, der er udformet som et sammenhængende integreret luftindtag. Med en bearbejdning af hulrummet vil de kunne generere en forvarmning af luftindtaget til ventilationssystemet. Det 6000 m2 store tag konstrueres af en blanding af transparente og translucente selvbærende konstruktioner. Løsningen sikrer, at bygningen fremstår lys og imødekommende. Ligeledes vil det være muligt at implementere solceller på taget, som kan producere el og brint, og dermed reducere bygningens energiforbrug.

Udforsk

Metrouret var designmæssigt forud for sin tid. Designidéen lå nemlig klar hos KHR arkitekter i 1994, men først...

Familiebebyggelse indeholdende 50 familieboliger sammensat af klynger bestående af tre boligtyper hhv. 2-værelses, 3-værelses og 4-værelses. Bebyggelsen overholder...

Jens Bangs gæstehuset er et sommerhus inspireret af de gamle fiskehytter i området og fremstår som et smukt...