”Livability, sustainability, resilience and affordability”

MIPIM er en af de vigtigste begivenheder i real estate, og i år er alle sejl sat i forhold til at vi på tværs af branchen bidrager til en mere bæredygtig og lovende fremtid ud fra nøgleordene ”livability, sustainability, resilience and affordability”.
Som et arkitektfirma, der sætter mennesket i centrum, er det en agenda, vi glæder os til at se udfoldet.

Vi vil meget gerne høre mere om jeres tanker og projekter og deler gerne insights fra vores.
Du kan fx høre om:

  • Vores arbejde for NREP i forbindelse med deres køb af det konkursramte shoppingcenter Kronen. Vi har rådgivet på baggrund af en teknisk og arkitektonisk due diligence og er nu i gang med den konkrete projektering af ombygningen, der skal gøre centeret til en levende bymidte i Vanløse.
  • Vores tekniske due diligence for den tyske kapitalforvalter Patrizia i forbindelse med deres køb af danske 40.500 kvm studieboliger til i alt 2,3 mia. kroner.
  • Den grimme ælling, Østerport 2, som nu er blevet til et smukt kontorbyggeri, der roses af både anmeldere og ikke mindst brugere. Arkitekturen i Østerport 2 gentænker det klassiske atriumkontor på en måde, der begejstrer brugerne og beriger byen med bygningens indre liv. Samtidig er kontorbyggeriet særdeles kvadratmetereffektivt.

Kontakt CSO Peter Nielsen eller CEO Lars Kragh for at aftale et møde.