Konceptarkitekt Douglas Brandon har taget en omvej fra Texas og en karriere i konsulentbranchen, før han via sit arkitekturstudium i Seattle kom i praktik i København, hvor han blev fanget af kærligheden og den danske arkitekturånd. Han har været hos KHR siden 2016 og sætter stor pris på, at han har fået lov til at prøve kræfter med forskellige roller og typer af opgaver, sådan som han kender det fra sin tid som konsulent.
Kvindernes kampdag er stadig relevant – ikke mindst i vores branche. Hos KHR Architecture har vi meget apropos netop offentliggjort en ny ligestillingspolitik, der skal holde os op på de mål om større diversitet og lige ret for alle, som vi i mindre formaliseret form længe har arbejdet for.
KHR byder velkommen til byplanekspert Elisabeth Jeppesen, som skal rådgive og assistere private udviklere og kommuner med lokalplaner og de tidlige faser af projektudvikling.
Som eneste arkitektvirksomhed er KHR del af et tværfagligt team, der søger EU-midler til et stort internationalt innovationsprojekt med fokus på det menneskelige perspektiv i klimatilpasning i arkitektur og byudvikling.
Otte nye praktikanter med speciale inden for arkitektur, konstruktion, bæredygtighed og kommunikation er landet i vores gamle Kanonbådsskure. De er allerede i fuld gang med at bruge deres studieerfaring i virkelighedens projekter, og vi glæder os til deres friske blik på fremtidens design og konstruktioner.
Den symbolske byggestart for skolen ”Am Breiten Luch” fandt sted i onsdags med deltagelse af en række centrale personer. KHR har sammen med sin tyske partner, Renner Architekten, tegnet skolen, som i sommeren 2025 skal åbne sine døre for 725 elever på udskolings- og gymnasietrin. Samtidig skal skolen også fungere som et vartegn og et samlingspunkt for lokalsamfundet, der på den måde er med til at løfte hele kvarteret.
Hos KHR er vi så heldige at have en ekspert i social bæredygtighed, som vi kan spørge til råds. Alligevel er det altid godt med et eksternt blik på vores rolle, og hvordan vi bedst imødekommer vores kunders behov fx med henblik på ESG-målsætninger og EU-taksonomi. Vi har spurgt ChatGPT til råds, og chatbotten byder ind med interessante svar og konkrete eksempler på social bæredygtighed inden for arkitekturen. Bedøm selv.