Oversigt

Tryllehaven i Solrød er placeret på hævet terræn, så der er frit udsyn til de omkringliggende grønne områder. Hver enkelt boligs terrasseområder afskærmes, så der også er plads til beboernes privatliv.

Fakta
By
Solrød
Land
Danmark
Bygherre
Real Capital
År
2016
Areal
3700 ㎡
Ydelser
Arkitektarbejde, skitsering

Plads til privatliv

Boligerne har både terrasse foran og bagved som anlægges med herregårdssten og omkranses af en bøgehæk, der skaber en privat og intim stemning. Derudover har hver bolig en tagterrasse med en smuk udsigt over den omkringliggen natur.

Boligerne er lyse og rummelige med store glaspartier mod haven i stueplan og på 1. salen mod tagterrassen.

Udsyn til grønne områder

Tryllehaven i Solrød placeres på hævet terræn, således at fællesarealet anlægges lavere end end boligerne. Hermed opnås et frit udsyn over fællesarealerne og de grønne områder. I midten af fællesarealerne anlægges et legeområde til børnene og derudover to parkeringspladser pr. bolig.

 

“Boligerne har både udsyn til fællesarealer og grønne områder samtidig med, at der skabes plads til privat og intim stemning for beboerne i Tryllehaven.”

Torben Juul, Area Manager Living
Kontakt

Udforsk

Ved at udvikle projekter, der blander erhverv med kultur eller bolig, har KHR hjulpet Lidl med analyser og...

Kirsebærhaven i udkanten af København er en ny type etageboligbebyggelse udviklet af KHRs arkitekter. Boligerne flettes ind i...

KHR har bidraget med konkurrenceforslag til boligbebyggelse i Larvik. Byen er smukt omgivet af fjorden og placeret mellem...