Oversigt

Målet har været at skabe afsæt for faglig og tværfaglig udvikling og samtidig tilbyde et unikt studiemiljø for de studerende. Gennem sine inviterende indgangspartier åbner højskolen for omverdenen og agerer medspiller i en positiv byudvikling.

Fakta
By
København NV
Land
Danmark
Bygherre
Professionhøjskolen Metropol
År
2009
Areal
28.000 ㎡
Finansiering
220 M DKK

Højt til loftet og stort overblik.

Skolens agora er det første rum man møder når man træder ind ad hovedindgangen. Omkring agoraen kædes skolens store fælles læringsrum (auditorier, bibliotek m.v.) sammen med skolens primære sociale rum (kantine, studentercafe) i et multianvendeligt og fleksibelt opholds- og studieområde.

Det grønne haverum samler skolen til en visuel og fysisk enhed

Skolen definerer klart karréens kanter og åbner sig samtidig mod sin omverden med nye pladsdannelser og et indre grønt haverum, der er tilgængeligt for alle besøgende

Skolen spiller på flere strenge ved at tilbyde et godt naboskab samtidigt med et levende og frodigt studiemiljø.

En vellykket etablering af ”skoler i skolen”, der skaber faglig og tværfaglig udvikling, og som tilbyder et unikt studiemiljø for de studerende. Campus’ størrelse og udstrækning betyder, at skolen bidrager som en aktiv medspiller i en positiv byudvikling, hvor en stor offentlig institution præger og forbedrer bydelen og dens udvikling.

Undervisning med udsigt til lys og luft

Auditorierne er indrettet med foldevægge, så størrelsen kan tilpasses de aktuelle behov. De store vinduespartier trækker den omkringliggende by indenfor.

Udforsk

KUAs arkitektur er resultatet af en konkurrence, som KHR Arkitekter vandt i 1997. Første fase af projektet stod...

Skolen am Breiten Luch er resultatet af en arkitektkonkurrence om at udforme en integreret skole til 725 elever...

Arkitekturen for Nuuks nye skole skal ikke bare skabe optimale rammer for læring, men også gøre skolen til...