Oversigt

KHR arkitekter har designet skranker og udstyr til Københavns Lufthavns centrale sikkerhedskontrol (CPH Central Security) i et enkelt tidløst design, som harmonerer med lufthavnens skandinaviske stil.

Fakta
By
København
Land
Danmark
Bygherre
Københavns Lufthavn
År
2007
Areal
1000 ㎡
Finansiering
DKK 16 M

CPH Central Security er skabt i et enkelt tidløst design, som harmonerer med lufthavnens klare skandinaviske stil, og giver de rejsende en behagelig start på rejsen.

Mikkel Beedholm, Arkitekt og Partner, KHR Architecture
Kontakt

Fleksibelt sikkerhedstjek

Det nye design giver CPH Central Security en mere fleksibel kapacitet i forbindelse med sikkerhedstjek og mulighed for at betjene flere rejsende end tidligere. Samtidig giver designet mere plads til at udføre de omfattende sikkerhedstjek, som EU regler har påbudt flytrafikken, som tjek af medbragte væsker og computere samt røntgenfotografering af tasker, sko og bælter. I sikkerhedstjekket sørger en række ergonomiske løsninger for at aflaste sikkerhedspersonalet, der har mange forskellige stressende arbejdspositioner i løbet af en arbejdsdag.

Skandinavisk stil

Den nye centrale sikkerhedskontrol har trægulve af Jatobá og 16 dybe skranker, der er placeret som øer fri fra de omgivende vægge. Processen for bakkehåndtering, skærmarbejdspladser og borde til taskeundersøgelser er integreret i den samlede ø. Øen er designet i strømlinet skandinavisk stil med bord og skrankeflader i gråt linoleum eller rustfrit stål samt børstet rustfrit stål på bordkanter og detaljer.

Udforsk

Byggeriet af Ericsson Domicil er en udvidelse på 30.000 m² af Ericsson Mobile Platform i den skånske by...

I samarbejde med det verdenskendte lysfirma Bartenbach Lightlabor har KHR Architecture skabt en lyssætning i Marmorkirken, der giver...

Målet har været at skabe afsæt for faglig og tværfaglig udvikling og samtidig tilbyde et unikt studiemiljø for...