Teknisk due diligence for AEW

”Vi har understøttet AEW med due diligence, både teknisk, miljømæssigt og ESG, for at give dem et godt overblik over ejendommens stand og potentiale forud for købet,” siger Peter Nielsen, der er salgsdirektør og leder af KHRs afdeling for Bygherrerådgivning.

”AEW har også planer om at udvide og renovere og i den forbindelse har vi rådgivet om byggeøkonomien samt myndighedsforhold og tidsplanlægning i det forestående projekt. KHR har i tidens løb løst rigtig mange arkitektprojekter i lufthavnen, så det har været sjovt at vende tilbage som rådgiver.”

Anlægget omfatter et udlejningsareal på 26 500 m², der blandt andet har PostNord og DHL som lejere. Ud over den eksisterende ejendom er der tilladt udvikling af yderligere 5 000 m2 lagerlokaler. Byggeriet forventes at blive påbegyndt i slutningen af 2021. AEW vil samtidig foretage en renovering af de ledige kontorlokaler i overensstemmelse med udvidelsen samt tilstræbe BREEAM-klassificeringen "Very Good" for hele aktivet for at opfylde den nye ejers bæredygtighedskrav.

Nordens største lufthavn

Københavns Lufthavn Kastrup er Nordens største lufthavn og fungerer som et centralt knudepunkt for store internationale fragtvirksomheder i Skandinavien og Nordeuropa. KHR Architecture har gennem tiden løst flere store projekter i Københavns Lufthavn, blandt andet Finger B og Finger D, shoppingområde, indenrigsterminal, p-hus og security.