KHR Architecture har ansat Torben Juul som chef for en ny fokuseret indsats på boligbyggeri. Arkitektfirmaet med hovedsæde på Holmen er på en vækstmission, og ansættelsen af Torben Juul, der kommer fra en stilling som stifter og direktør i Zeso Architects, skal ses som en strategisk prioritering af boligområdet.

”Vi er virkelig glade for at få Torben med på holdet,” siger direktør og partner i KHR Architecture, Lars Kragh. ”Torben kommer med en stor faglighed og et godt netværk inden for boligbyggeri, så vi kan hjælpe endnu flere bygherrer med at realisere boligprojekter, der er ud over det sædvanlige.”Ud over boliger, arbejdet KHR primært med erhvervs-, uddannelses- og sundhedsbyggeri. Som en del af KHRs vækststrategi har firmaet gennem de seneste år øget andelen af private kunder og samarbejdet med ejendomsudviklere.

”Vi har fået bekræftet, at det giver rigtig god mening for os at arbejde sammen med ejendomsudviklere, så vi allerede helt fra start kan være med til at definere projektet. Det passer rigtig godt til den helhedstilgang, som vi har i vores projekter, og er med til at skabe ekstra værdi for både bygherren og de fremtidige brugere. Jeg ser frem til, at Torben Juul også rent strategisk vil videreudvikle boligbyggeri som et forretningsområde i KHR.”

Torben Juul er uddannet arkitekt, men har i årtier arbejdet i krydsfeltet mellem arkitektur og forretningsudvikling:”Jeg glæder mig meget til at komme tæt på projekterne og kunderne hos KHR. Det er i det møde jeg trives og motiveres,” forklarer han.”Der er virkelig gang i udviklingen hos KHR, og det er det helt rette miljø for mig. Samtidig kommer jeg til at arbejde sammen med et hold af superdygtige mennesker med et højt fagligt ambitionsniveau, så vi virkelig kan få nogle fede projekter ud over rampen.” Torben Juul tiltræder sin stilling som chef for boligbyggeri i KHR Architecture den 1. marts.