I praktik som arkitekt, konstruktør, bæredygtighedsspecialist og kommunikatør - mød vores nye praktikanter

Vi har i denne omgang budt velkommen til de fem dygtige konstruktørpraktikanter: Sulin, Mads, Mia, Jacob og Casper, som alle studerer til bygningskonstruktør på KEA.
Mads og Sulin er allerede en del af revitaliseringen af shopping centeret Kronen i Vanløse, og de kommer fremover til at hjælpe med projekteringen af boligprojektet Kregmehusene i Halsnæs Kommune.

Casper er knyttet til opførslen af ungdomsboligerne ved Østre Gasværk; Grunwalds Have, og Mia arbejder med beskrivelsesstrukturer og bygningsdelsbeskrivelser. Jacob arbejder på revitaliseringen og udvidelsen af Hvidovres Butikstorv, hvor han bl.a. laver plantegninger for de kommende lejlighedskomplekser.

Marcus læser til dagligt bygningsdesign på DTU og er bæredygtighedspraktikant. Han bliver en del af vores bæredygtighedsteam og skal hjælpe med at udvikle og udforske KHR’s bæredygtighedsstrategi.

Vores arkitektpraktikant, Johanna, læser til daglig arkitektur på KTH i Stockholm, og hun assisterer med space-planning af Orienthuset. Esther er vores kommunikationspraktikant, som til dagligt læser HA(kom.) på CBS. Hun skal hjælpe med at producere content – som den nyhed du læser her - samt at styrke KHR’s online-tilstedeværelse.

Om KHR Architecture

KHR Architecture er en af Danmarks ældste tegnestuer, grundlagt i 1946. Vi er kendt for at skabe velfærdsarkitektur som uddannelses-, infrastruktur- og sundhedsbyggeri med mennesket i centrum og respekt for omgivelser. I dag laver vi også erhvervs- og boligbyggeri med samme respekt for brugerne og ambition om at skabe langtidsholdbar, socialt bæredygtig arkitektur.

Vi trækker på vores arv og erfaring, men er frem for alt en virksomhed, der ser fremad og blandt andet via en in house innovations- og bæredygtighedsafdeling har fokus at udfordre og udvikle vores virksomhed og de projekter, vi skaber for vores kunder.

Skal du i praktik til efteråret?

Som praktikant hos KHR får du mulighed for at prøve kræfter med en lang række forskellige faglige udfordringer samt at styrke dit sociale og professionelle netværk - eksempelvis over vores lækre frokost eller i fredagsbaren – som i øvrigt har udsigt over Holmens smukke kanaler.

Hvis du skal i praktik til efteråret og har lyst til at være en del af et af Danmarks ældste arkitekthuse med en flad organisation, der sætter innovation og udvikling af arkitektonisk praksis højt, så glæder vi os til at læse din ansøgning:

Bygningskonstruktørpraktikanter til efteråret 2023

Arkitektpraktikanter til efteråret 2023

Bæredygtighedspraktikant til efteråret 2023

Kommunikationspraktikanter til efteråret 2023

Du kan læse mere om KHR som arbejdsplads her på siden.