KHR Architecture søger konstruktører, arkitekter, projektledere og bygherrerådgivere

Vi søger erfarne folk, der ligesom os brænder for at realisere nytænkende, langtidsholdbar arkitektur, som gør en positiv forskel for brugerne. Du bliver del af et hold, der med stor faglig og menneskelig integritet arbejder sammen om at fremme den gode arkitektur via de projekter, vi løfter for og med vores kunder. Hos os er der rum for kreativ udfoldelse, initiativ og godt kollegaskab uanset anciennitet eller funktion.

Konkret søger vi erfarne folk til følgende stillinger:

KHR Architecture er kendt for at skabe store velfærdsarkitekturprojekter for offentlige bygherrer, især sygehuse og skoler. Den sociale bæredygtighed har derfor altid været et væsentligt omdrejningspunkt, som vi i dag indarbejder systematisk i vores processer og koncepter. Vi løser også i stigende grad projekter for kunder i den private sektor, hvor du vil komme til at arbejde med boligprojekter eller erhvervsbyggeri, som domiciler, kontorer eller retail; herunder tranformations- og space planning-opgaver. Vi finder i fællesskab de opgaver, der matcher dine kompetencer og interesser bedst. 

Søger du en stilling som projektleder,
 er det vigtigt, at du har et godt overblik og stærke kommunikations- og samarbejdsevner. Du formår at føre projektet succesfuldt i mål i alle projektfaser inden for tidsrammen og i rette arkitektoniske kvalitet.

Du sikrer en løbende dialog og forventningsafstemning med kunden, myndigheder, samarbejdspartnere og kolleger på projektet, og du forstår at bruge den enkeltes kompetencer og ekspertiser optimalt, så der sikres god dynamik i projektteamet - læs mere her.

Søger du en stilling som konstruktør, er du rutineret Revit bruger med flair for detaljer, gerne med håndværksmæssig baggrund. Det vil være en fordel hvis du er bekendt med Molios beskrivelsesværktøjer. Måske kan du endda gennemføre kalkuler og økonomiske overslag på projekterne. Vi lægger vægt på at du har arkitektonisk forståelse og er med til at sikre projekternes arkitektoniske sammenhæng fra hovedide til detalje - læs mere her.

Søger du en stilling som projekterende arkitekt, skal du kunne sikre sammenhængen mellem den arkitektoniske hovedide og projektets detaljering. Du har en god forståelse for bygbarhed og projektets faser og ydelser. Du kan projektere i Revit, kombineret med Rhino/ Sketchup/ Nscape - læs mere her.

Søger du en stilling som bygherrerådgiver,  er du teknisk stærkt funderet, har gerne ingeniørbaggrund og mange års erfaring fx fra arbejde med / hos ejendomsselskaber, ejendomsfonde og pensionskasser. Det er naturligt for dig at have professionel kundekontakt - også på engelsk - og du har en god kommerciel forståelse af kundens situation - læs mere her.

Vi tilbyder fleksible arbejdsvilkår, frihed under ansvar og et professionelt, men afslappet arbejdsmiljø med plads til gode grin. Vi tager på årlige studieture, har en lækker frokostordning, god kaffe, frisk frugt, massageordning og fredagsbar.


Om os
Hos KHR udfordrer vi hinanden og vores bygherrer for at forløse det fulde potentiale i hver enkelt projekt. Vi har mod til at være nytænkende, samtidig med at vi med tegnestuens 77-årige historie bygger på generationer af arkitekters og konstruktørers erfaringer med at skabe rum og arkitektur til mennesker.

Vi tilbyder et kreativt miljø, hvor arkitekturen er i fokus og i stadig udvikling. Vi gør os umage med at lave gode match mellem et projekts egenart og medarbejdernes interesser og kompetencer. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere trives i det åbne og uformelle arbejdsmiljø og har mulighed for at videreudvikle deres kompetencer.  Lige nu er vi cirka 60 bygningskonstruktører, arkitekter, ingeniører, konsulenter og administrativt personale, der sidder i dejlige lokaler i Kanonbådshusene på Holmen.