Adm. direktør Lars Kragh siger:

- KHR har været igennem en rekonstruktionsproces, som vi har brugt på at ransage os selv og vores forretning for at lægge et solidt fundament for fremtidens KHR. Målet er fortsat den gode arkitektur, men en solid økonomisk bundlinje er en forudsætning. Derfor har vi valgt at fokusere vores forretning omkring tre områder, hvor vi har stor ekspertise.”

- Kort fortalt vil vores forretning fremover stå på tre ben: Ét der fokuserer på uddannelses- og sundhedsbyggeri for offentlige kunder, et andet der arbejder med erhvervs- og boligprojekter, primært i den private sektor og bygherrerådgivning som det tredje.

- Vi udvider partnerkredsen med tre personer, hvoraf to allerede er ansat i KHR i dag og bliver en aktiv del af ledelsen. Den tredje er en ekstern partner, der igennem de seneste måneder har vist sig som en værdifuld sparringspartner med en stærk kommerciel indsigt. Både nye og gamle partnere har skudt kapital i firmaet, så vi igen har den nødvendige likviditet til at drive forretning.”

-Jeg er også rigtig glad for at annoncere tre nye associerede partnere, der på hver sin måde viser vejen for fremtidens KHR. Mai Svanholt, Henrik Andersen og Morten Nøhr Frandsen er tre stærke bud på fremtidige partnere, der kan videreføre KHRs arkitektoniske arv og være med til at forny organisationen.”

- Jeg er meget taknemmelig for den tillid, som gamle, nye og associerede partnere viser KHR ved så helhjertet at understøtte denne rekonstruktion, og jeg tror på, at vi nu har et godt afsæt for at skabe arkitektur med mennesket i centrum også de næste 75 år.

Fakta om partnerkredsen

Ny partner Peter Nielsen er civilingeniør og har de seneste to år været ansat i KHR som salgschef og direktør for bygherrerådgivningen, som han har udvidet markant. Han fortsætter i samme roller.

Ny partner Torben Juul er arkitekt og har det seneste år stået i spidsen for KHRs boligprojekter. Torben bliver designdirektør og forretningsansvarlig for den private sektor og vil være ansvarlig for design og salg.

Henrik Danielsen er bygningskonstruktør og arkitekt og har en lang karriere bag sig i KHR, hvor han har været ansat siden 1986 og partner siden 2006. Han skal som teknisk direktør sikre høj kvalitet i projekterne.

Mikkel Beedholm er arkitekt og har været kreativ partner i KHR siden 2003. Mikkel vil som kreativ direktør være ansvarlig for konceptudvikling og have sit primære fokus på den arkitektoniske formgivning.

Janina Zerbe er arkitekt og har været kreativ partner i KHR siden 2019. Hun bliver forretningsansvarlig for den offentlige sektor og vil som kreativ direktør deltage i den arkitektoniske formgivning og konceptudvikling på tegnestuen.

Lars Kragh har været administrerende direktør i KHR Architecture siden 2015 og partner siden 2019. Han fortsætter som adm. direktør og understøtter Janina Zerbe i arbejdet med den offentlige sektor.

Hans Peter Hertz bliver som ny ekstern partner ikke involveret i den daglige drift. Han er forretningsmand med baggrund fra møbelbranchen og ejer i dag bl.a. kontorhotellet Nomad Workspace på Nørrebro. H.P. Hertz kender KHR fra kundesiden.

Se hele teamet hos KHR her.