Tre associerede partnere bliver en del af KHR's ledelse

”Jeg er glad for at annoncere tre nye associerede partnere, der på hver deres måde viser vejen for fremtidens KHR. Mai Svanholt, Henrik Andersen og Morten Nøhr Frandsen er tre stærke bud på fremtidige partnere, der kan videreføre KHRs arkitektoniske arv og være med til at forny organisationen,” siger adm. direktør Lars Kragh.

Mai Svanholt

Arkitekt Mai Svanholt har siden 2020 været sagsarkitekt og projektleder hos KHR. Hun har 14 års erfaring med danske og internationale projekter i alle byggeriets faser, blandt andet fra mange års ansættelse hos Henning Larsen Architects. Hun kombinerer en stærk arkitektfaglighed med gode kommunikations- og projektlederevner og rådgiver som DGNB-konsulent om bæredygtighed i projekterne. Mai har stor erfaring med det norske marked, hvor hun aktuelt spiller en vigtig rolle i udviklingen af Helgeland Sygehus.

”Mai er ikke bare en super dygtig arkitekt, hun har også en eminent evne til at skabe overblik og struktur i projekterne. Samtidig formår hun med sin opmærksomme og lyttende facon at drive en proces effektivt frem mod et fælles mål - uanset om vi taler organisationsudvikling eller arkitektoniske projekter – og jeg glæder mig til det fremtidige samarbejde i ledelsen,” siger adm. direktør Lars Kragh.

“KHR har en imponerende arkitektonisk arv, og jeg ser frem til at udvikle relationer og projekter, der kan føre den arv videre. Jeg får et særligt fokus på det norske marked, hvor jeg er stolt af at fortsætte KHR's tradition for sygehusbyggeri med det nye Helgeland Sygehus,” siger ny associeret partner Mai Svanholt.

Morten Nøhr Frandsen

Arkitekt Morten Nøhr Frandsen har en baggrund som både bygningskonstruktør og arkitekt. Han har været ansat hos KHR Architecture siden 2015, hvor han p.t. er sagsarkitekt på en stor ny skole, der er under opførelse i Nuuk. Morten vil indgå i den kreative ledelse med fokus på arkitektur- og designudvikling samt ansvar for arkitektonisk identitet og kvalitet i projekterne.

”Morten har en solid erfaring inden for formgivning og projektudvikling og er kendt for at sikre høj arkitektonisk kvalitet i projekterne. Hans dybe faglighed og engagement gør ham respekteret blandt kolleger, samarbejdspartnere og kunder, og jeg er glad for at han som associeret partner kan være med til at vise retningen for fremtidens KHR,” siger adm. direktør Lars Kragh.

”Når jeg ser tilbage på KHRs fantastiske bagkatalog af ikoniske byggerier med fremsynet arkitektur, er jeg stolt af at være en del af tegnestuens nye generation, hvor vores ambition fortsat er at skabe inspirerende og innovativ arkitektur med mennesket i centrum,” siger ny associeret partner Morten Nøhr Frandsen

Henrik Andersen

Arkitekt Henrik Andersen er uddannet fra Kunstakademiets arkitektskole i København i 2005 og kom til KHR Architecture i 2018 med erfaring fra en række københavnske tegnestuer.

Hos KHR har Henrik været projektleder på en række komplekse og profilerede projekter, hvor han har demonstreret sin evne til at kombinere effektiv projektstyring med høj arkitektonisk og teknisk kvalitet.

”Henriks store styrke er hans evne til at fastholde de arkitektoniske tanker og være løsningsorienteret, også i konfliktfyldte projekter. Han er en vellidt kollega og samarbejdspartner, der stiller høje krav til kvaliteten i projekterne. Jeg ved, at Henrik ikke er bange for at udfordre status quo, og jeg er sikker på, at han vil være med til at præge tegnestuen i en retning, som både medarbejdere og ledelse sætter pris på,” siger adm. direktør Lars Kragh.

”Jeg ser frem til min nye rolle i firmaet og glæder mig til, sammen med Mai og Morten, at være med til at forny KHR, fastholde det høje arkitektoniske kvalitetsniveau og få den rette organisation og økonomi, der skal til, for at føre den historiske arv videre,” siger ny associeret partner Henrik Andersen.,” siger ny associeret partner Henrik Andersen.

Du kan se hele teamet hos KHR her.