Teknisk due diligence for Verdion

Ejendomsinvestoren Verdion er specialiseret inden for industri- og logistikejendomme med hovedkontor i London og aktiviteter i hele Europa. Sidste år etablerede Verdion et dansk hovedkontor i København og har nu udvidet sin tilstedeværelse i Jylland via købet af 16.180 m2 lager- og kontorlokaler for €12 millioner af Hanssen Ejendomme.

”Ejendommen tilbyder en god kombination af lager- og kontor med en attraktiv placering i Midtjylland, og vi har været glade for at kunne hjælpe handlen mellem Verdion og Hanssen Logistik på vej med en teknisk gennemgang af lokalerne,” siger Peter Nielsen, salgsdirektør og leder af KHR Architectures bygherrerådgivning.

Strategisk placering for første køb i Jylland

Peter Michael Tetzlaff, Head of Investment - Nordics hos Verdion, forklarer i en pressemeddelelse: "Logistikmarkedet i Aarhus bliver stadig mere attraktivt i takt med, at stigningen i e-handel fortsætter og leverancer i hele Danmark bliver intensiveret. Dette moderne, multi-udlejede aktiv - som blev sikret i en off-market transaktion - har et stort potentiale for værdiforøgelse og en strategisk beliggenhed ved motorvej E45, tæt på Danmarks næststørste by med gode forbindelser til landets største havn. Vi er glade for at kunne markere vores første køb i Jylland, et område, som vi vil fokusere yderligere på i de kommende måneder.”

Læs mere om KHR's ydelser inden for bygherrerådgivning.