Vi brænder for at skabe arkitektur, der gør en forskel for brugerne og i samfundet. Vil du hjælpe os med at gøre det synligt via SoMe, web, PR og events?

KHR Architecture er en moderne arkitektvirksomhed, der i år fylder 75 (!). Vi står bag byggerier som Københavns Metro, KUA, Odense Universitetshospital og B&O’s hovedkontor, men desværre er der alt for få, der ved det. Derfor har vi intensiveret vores fokus på kommunikation, så flere potentielle kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere ser, hvad vi har at tilbyde, og hvor mange nye spændende projekter, vi har gang i.

Der er masser at tage fat på, og derfor vil vi meget gerne have din assistance! Vi lover dig, at du får alsidige opgaver, alt det ansvar, du kan løfte, og den sparring, du har behov for. Vi sammensætter de konkrete opgaver ud fra dine kompetencer og læringsønsker, så både du og vi får mest muligt ud af din tid hos os. Fortæl os gerne, hvilke af disse opgaver, du allerhelst vil arbejde med og hvorfor:

  • Boost af vores Instagram-profil (fokus på employer branding og branding generelt). Måske også arbejde med Pinterest, Facebook og Linkedin?
  • Synliggøre KHR via fagfora og blogs via projektopslag, nyheder og indlæg.
  • Tekstforfatning på vores nye hjemmeside, der burde være klar, før du starter – både forbedring og strømlining af eksisterende tekster, samt produktion af nye.
  • Produktion og distribution af video med fokus på branding og markedsføring.
  • Eventmanagement og tilrettelæggelse af indhold i forbindelse med vores 75 års jubilæum den 24. september og faglige ”talks” af forskellig art – fysiske eller online.
  • PR i forbindelse med nye projekter eller andre gode historier, som vi vil dele i (fag)medier.
  • Andre opgaver, som du pitcher. Vi har et fladt hierarki og er meget lydhøre over for dine ideer og ønsker!

Lidt om din arbejdsplads

Du får en arbejdsplads med udsigt over vandet, god kaffe, lækker frokostordning og de fedeste fester (når man må feste...). Du får cirka 100 kollegaer, hvoraf de fleste sidder sammen med dig i Kanonbådshallerne på Holmen. Nogle af vores arkitekt og konstruktør-kollegaer sidder også på projektkontorer ved vores store byggepladser.

Du bliver en del af et lille kommunikationsteam bestående af en kommunikationsansvarlig og en grafiker, men du får derudover en bred kontaktflade i organisationen, afhængigt af, hvilke opgaver, du arbejder med.

Sådan søger du

Send os dit CV eller et link til din opdaterede Linkedin-profil sammen med en motiveret ansøgning i det format du selv foretrækker (tekst, video, ppt etc.), hvor du beskriver :
1) hvilke typer opgaver, du allerhelst vil arbejde med,
2) hvor du ser dit største faglige potentiale, og hvad du hellere overlader til andre, og
3) hvad du ønsker at få ud af dit praktikophold.

DU SKAL ANSØGE VIA VORES HR-PLATFORM HER.

Har du spørgsmål eller brug for uddybende information, så skriv eller ring til Anne på ovenstående email eller mobil 26796070.

Vi gælder os til at høre fra dig!