Materialeinnovation i mødet mellem arkitektur, videnskab og kunst

Hos KHR Architecture er vi som bekendt glade for at udfordre og udvikle vores arkitektoniske praksis - blandt andet ved at nytænke materialer og deres anvendelsesmuligheder. Derfor følger vi spændt med i vores kollega Vicki Thakes projekt 'RUM - Genanvendelsesplast i arkitektonisk kontekst'.

Indtil slutningen af måneden har du mulighed for at se både Vickis og en lang række andre spændende projekter i udstillingen "Reset Materials - Towards Sustainable Architecture", som udforsker fremtidens arkitektur med nye og eksperimenterende værker af nyudviklede eller genopdagede, lokale materialer.

I mødet mellem arkitektur, kunst og videnskab tager Vickis projekt udgangspunkt i at genanvende translucent plastaffald fra sundhedssektoren samt produktionsspild. Projektet er et kunstnerisk udviklingsarbejde i samarbejde med fotograf Torben Eskerod og fiberkunstner Grethe Wittrock. Udstillingen kan ses fra 30/6 – 28/9 2023 på Copenhagen Contemporary - CC og er skabt i et samarbejde mellem CC og Arkitektforeningen. Udstillingen er støttet af Dreyers Fond og udspringer af fondens projekt #MATERIALER. 

Læs mere om, hvordan vi udvikler vores arkitektoniske praksis via forskning, innovation og bæredygtighedsfokus her.

Foto: Torben Eskerod

Film: Emilie Koefoed @emilie koefoed, Sebastian Kerdil og Claus Lillevang @megetmerefilm