Hos KHR Architecture er vi midt i en spændende udvikling med stærk vækst, hvilket betyder, at vi udvider tegnestuen med en landskabsafdeling. Derfor søger vi en erfaren landskabsarkitekt med stærke projekteringskompetencer og med lyst til at bidrage til udviklingen af vores landskabsafdeling.

Vi søger en landskabsarkitekt med minimum 5 års erfaring med projektering, kendskab til myndighedsbehandling og indgående erfaring med udbud, byggeledelse og fagtilsyn. Du har styr på kotering og regnvandshåndtering samt et indgående plante- og materialekendskab. Det er en selvfølge, at du behersker AutoCad og kender Adobepakken og en fordel, hvis du har erfaring med Revit eller tilsvarende LIM. Vi forventer desuden, at du har flair for formgivning og er stærk til skriftlig og mundtlig kommunikation.Hos KHR Architecture bliver du del af et team af engagerede arkitekter og konstruktører, som arbejder æstetisk og helhedsorienteret med arkitektur og landskab. Du vil få mulighed for at bidrage til opbygningen af vores landskabsafdeling i tæt samarbejde med vores landskabsansvarlige.

Vores opgaver spænder vidt i omfang og skala fra mindre boligbebyggelser til udearealer med parkkarakter i tilknytning til erhverv og offentlige byggerier. I større konkurrencer teamer vi op med andre danske og udenlandske tegnestuer samt fagspecifikke konsulenter.KHR Architecture skaber nytænkende, prisbelønnet international arkitektur for både offentlige og private bygherrer. Aktuelle projekter omfatter bl.a. Børne- og Ungdomshospital på Haukeland Sygehus i Bergen, Bispebjerg Akuthus, Ny Retspsykiatri Sct. Hans og udvidelsen af Frederiksberg Centret.

Stillingen er fuldtids og ønskes besat snarest muligt. Løn og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer og erfaring.

Ansøgning med CV og portfolio (max 10mb) mærkes ”landskabsarkitekt” i emnefeltet og sendes til Barbara le Maire Wandall: [email protected] Spørgsmål kan rettes til Barbara le Maire Wandall, tlf.: 27885157Ansøgningsfrist: 18.09.2017 Samtaler afholdes d. 25. og 26.09.