KHR er i vækst og har gennem det seneste år ansat 25 nye medarbejdere. Det har øget behovet for mere fokus på medarbejdertiltrækning og -pleje. I 2020 ansatte KHR en dedikeret HR-konsulent, og nu bliver rekrutteringsprocessen yderligere strømlinet med en ny HR-portal.

”Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og det er helt afgørende, at vi formår at tiltrække de bedste arkitekter og konstruktører til vores team,” siger KHR’s direktør Lars Kragh.

For at sikre medarbejdertiltrækningen har KHR ansat en HR-konsulent, der ud over rekruttering også har fokus på medarbejdertrivsel og -udvikling. En ny HR-portal skal understøtte rekrutteringsprocessen, som i arkitektbranchen traditionelt er meget netværksbaseret.

”Vores nye portal skal både gøre det enkelt for ansøgerne og sikre, at vi får det bedste grundlag at vælge kandidater ud fra. Alle der sender os en opfordret eller uopfordret ansøgning skal have hurtigt svar og vide, at vi sætter stor pris på henvendelsen, uanset om vi har et matchende ledigt job eller ej,” siger HR-konsulent hos KHR, Hanne Kongsgaard Sørensen.

Se og afprøv jobportalen her.

Målet er 120 medarbejdere

”Engang var vi Danmarks største tegnestue. Det har vi ikke noget ønske om at blive igen, men en vis størrelse giver os bedre mulighed for at have specialkompetencer in-house og kunne løfte udfordrende projekter på højt niveau,” forklarer direktør Lars Kragh.

”Det drejer sig blandt andet om digitale kompetencer, så vi kan arbejde 100 % papirløst med projekterne, viden og certificeringer inden for bæredygtighed, egen forskningsafdeling og kendskab til sprog og kultur på vores internationale markeder.

”På baggrund af en kraftig tilgang af projekter for både private og offentlige bygherrer har KHR ansat cirka 25 nye medarbejdere det seneste år. I alt 100 mand arbejder i dag enten på hovedkontoret på Holmen eller på projektkontorer i ind- og udland. Forventningen og ønsket er at ramme 120 medarbejdere inden for et år.