Oversigt

Ny administrations- og produktionsbygning til udvikling og produktion af medicinsk udstyr. KHR har tegnet huset, hvis indretning lever op til strenge hygiejniske krav.

Fakta
By
Struer
Land
Danmark
Bygherre
Bang & Olufsen
Areal
8 500 ㎡
Finansiering
DKK 65 M

De rene rum

Bygningens 8.500 m2, heraf 2.850 m2 kælder, er disponeret som en stor hal, str. 85 x 33 x 10 m, hvor der mod syd er indskudt en 1. og 2. sal. De indskudte etager rummer administration og produktudvikling. Der er visuel kontakt med selve produktionen gennem store glaspartier. Selve produktionen foregår på stueplan, hvor der er mulighed for varierende lofthøjder, spændende fra 3 til 10 m. I kælderen er der omklædningsfaciliteter med mulighed for rent-rums-sektionering, ligesom alle tekniske installationer bl.a. til senere rent-rums-produktion, er etableret. Bygningen er opført i år 2000 for kr. 65 millioner som første del af et planudlæg med mulighed for en femdobling af arealet.

Intelligente dingenoter

B&O Medicom designer, fremstiller og co-markedsfører intelligent patient compliance device solutions. Betegnelsen dækker over innovative redskaber til at dosere dagligt indtag af medicin såsom inhalatorer, tablet-automater og indsprøjtningsredskaber.

Udforsk

Den kombinerede produktions- og administrationsbygning for glasfiberproducenten Fiberline rejser sig som et stykke identitetsskabende vartegn ved motorvejen tæt...

KHR vandt 1. præmie for forslaget om at skabe et levende og inddragende nyt rådhus for ansatte og...

Frederiksberg Centret blev opført som den første bygning i en større byudvidelse på det tidligere baneterræn som i...