KHR Architecture afslutter regnskabsåret for 2022 med et positivt resultat og ser strategiske prioriteringer bære frugt

”Vi har fokuseret vores forretning på tre styrkepositioner og skåret virksomheden til derefter. Ovenpå en indkøringsfase i starten af 2022 har vi haft et positivt driftsresultat måned efter måned og en forretning, der står solidt på tre forretningsmæssige ben.

”Vi går på sommerferie med tre nyligt vundne konkurrencer i ordrebogen, hvilket yderligere bekræfter os i, at vores forretningsstrategi er rigtig. Det betyder også, at vi skal til at ansætte nye kolleger for at kunne løfte mængden af opgaver, og jeg glæder mig naturligvis over, at fremtiden for KHR ser lys ud. I den forbindelse vil jeg rigtig gerne takke vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere for den store opbakning og tillid, de har vist os,” siger CEO Lars Kragh.

KHR Architectures forretning er fokuseret på tre hovedområder: Uddannelses- og sundhedsbyggeri for offentlige kunder, erhvervs- og boligprojekter, primært i den private sektor, og bygherrerådgivning.

Siden rekonstruktionen i maj 2021 har KHR Architectures partnerkreds bestået af CEO Lars Kragh, kreativ direktør Janina Zerbe, kreativ direktør Mikkel Beedholm, teknisk direktør Henrik Danielsen, designdirektør Torben Juul og direktør for bygherrerådgivningen, Peter Nielsen. Hans Peter Hertz er ekstern partner.

Klik for at læse mere om KHR's ydelser og projekter.