Vil du være med til at bane vejen for KHR Architectures medarbejdere på rejsen mod nye markeder, nye løsninger og nye arkitektoniske visioner? Har du lyst til at motivere og inspirere ildsjæle til fagligt ambitiøse mål og en sund økonomi? Kender du arkitektbranchen indefra? Er du den fødte organisator, der også har viden og erfaring med ledelse, administration og drift? Har du lederkompetencerne til at videreudvikle og professionalisere driften på en tegnestue? Og falder det dig naturligt at kommunikere åbent og klart?
Så er det måske dig, vi mangler!

KHR Architecture er i vækst, og vi har nu brug for en ny, ledende medarbejder, der kan binde organisationen og den daglige drift sammen på tværs af virksomhedsniveau, projektniveau og individniveau ved at tage ansvar for tegnestuens daglige drift og ressourcestyring.

Vi er rigtig gode til at få vores projekter flot i mål arkitektonisk og teknisk, men fordi vi vokser, mangler vi nu en, som kan dedikere sin tid til også at få projekterne godt i mål organisatorisk og økonomisk. Vi søger derfor en Chief Operations Officer, som sammen med de kreativt og teknisk ansvarlige partnere kan sikre, at alle projekter kommer godt i mål på alle parametre.

Læs mere og søg stillingen her.