KHR ARCHITECTURE UDVIDER PARTNERKREDSEN Morten Vedelsbøl indtræder pr. 1. maj 2017 som associeret partner i Arkitektfirmaet KHR Architecture. Morten Vedelsbøl skal være med til styrke KHR Architectures kreative ledelse og er en del af KHR´s planlagte generationsskifte.KHR Architecture i vækstKHR har gennem de seneste år oplevet en stærk vækst både hvad angår økonomi, projekt- og medarbejderantal. I dag har tegnestuen 65 ansatte med aktiviteter i Danmark og Norge med nytænkende projekter inden for både sundhed, kultur, bolig, erhverv, undervisning, produktudvikling og infrastruktur.

Virksomheden har blandt andet flere store, igangværende sygehusprojekter og oplever især en vækst inden for bolig og erhvervsbyggerier.Administrerende direktør Lars Kragh udtaler ”efter nogle år, hvor byggebranchen har været presset, oplever vi nu en stor vækst. Byggebranchen har fået fodfæste igen, og der bliver især udviklet mange spændende boliger. Vi har det seneste år oplevet en vækst på 20 procent af omsætningen, og vi kan forvente, at den stiger yderligere. Derfor ønsker vi at udvide vores partnerkreds, samtidig med, at vi sikrer et glidende generationsskifte i den kreative ledelse.” Firmaets position styrkesMed Morten Vedelsbøls baggrund og erfaring, styrkes KHR Architectures position. I hans tidligere stilling som kreativ direktør hos White har han bl.a. stået i spidsen for mange spændende projekter og vundet flere prestigefyldte arkitektkonkurrencer. Endvidere har Morten Vedelsbøl erfaring fra sin egen tegnestue ´Deve’ og derudover har han i flere år undervist på Det Kongelige Danske Kunstakademis Arkitektskole.Morten kender KHR Architecture særdeles godt, idet han i sine tidlige år af karrieren var ansat i virksomheden samt gennem hans tilknytning til Jan Søndergaards afdeling på akademiet igennem en årrække. Efter flere års erfaring med både egen virksomhed og ansættelse i andre virksomheder vender Morten nu tilbage, klar til at styrke og videreudvikle KHR Architecture.

Morten udtaler: ”KHR Architecture er en tegnestue med en høj faglig integritet. Det er en tegnestue, som altid har haft stærke meninger om arkitekturen, hvilket jeg ser meget frem til at være en aktiv del af og dermed bidrage til, at den stolte, arkitektoniske arv, som KHR står for, viderebringes mange år frem.”GenerationsskifteKHR Architecture er inde i et planlagt generationsskifte, idet firmaets mangeårige partner Jan Søndergaard fremover vil fokusere på sin mentorrolle i virksomheden. Fremadrettet vil Mikkel Beedholm og Jan Søndergaard sammen med Morten Vedelsbøl udgøre den kreative ledelse af KHR.Administrerende direktør Lars Kragh udtaler ”Med Mortens ansættelse styrker vi KHR´s partnergruppe og firmaets kreative åre. KHR Architecture er inde i et planlagt generationsskifte, og vi ser Morten som en stærk profil, der kan bidrage til virksomhedens fortsatte udvikling.”Partnerkredsen i KHR består af seniorpartnere Jan Søndergaard, Henrik Danielsen og Mikkel Beedholm, samt associerede partnere Janina Zerbe, Palle Bo Rasmussen og nu Morten Vedelsbøl.