Er du i gang med en uddannelse inden for kommunikation, marketing eller lignende, og skal du i praktik til foråret? Så læs med her!

Vi er et arkitektfirma på Holmen, der har en række spændende kommunikationsopgaver i pipelinen, som vi gerne vil have kompetent assistance til. Opgaverne spænder lige fra web (vi skal have genopfundet vores hjemmeside), SoMe og digital marketing til tekstforfatning , PR og events. Det er ikke afgørende, at du er stærk i det hele, for vi sammensætter dine opgaver, så de matcher dine kompetencer og dine læringsmål. Jobbet kræver til gengæld, at du har et godt drive, kan arbejde selvstændigt og er grundlæggende dygtig med ord og digitale platforme.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores nye kommunikationsansvarlige og vil få masser af indblik samt ansvar for egne opgaver, der er med til at sikre, at vi får ført vores handlingsplan ud i livet.

Vi er cirka 85 medarbejdere, der sidder i dejlige lokaler i Kanonbådshallerne på Holmen. Vi tilbyder ikke løn, men en god frokostordning og et månedligt vederlag på 3.000 kroner.

Send en mail til [email protected], hvor du beskriver, hvad du kan bidrage med hos KHR, hvor du ser dine styrker og svagheder inden for kommunikation og marketing, og hvad du gerne vil have ud af dit praktikophold hos os. Vedhæft dit CV eller link til din Linkedin-profil, hvis den er opdateret.