Vores tegnestue har vundet nye og spændende opgaver og søger derfor erfarne projektledere og sagsarkitekter, som med sikker hånd kan føre projekter igennem alle faser.

Sagsarkitekt

Du har solid erfaring i rollen som sagsarkitekt. Med vedholdende fokus på den arkitektoniske kvalitet fører du projekt-teamet an, så både projektet og projektteamet kommer succesfulde i mål med alle faseafleveringer.

Du sikrer, at der løbende er relevant dialog og forventningsafstemning med kunden, myndigheder, samarbejdspartnere og kolleger på projektet, og du forstår at bruge den enkeltes kompetencer og ekspertiser optimalt, så der sikres god dynamik i projekttemaet.

Projektleder

Du har en allround byggeteknisk indsigt og solid erfaring i rollen som projekteringsleder/projektleder. Du har en god forretningsforståelse og indsigt i byggeriets og branchens vilkår og præmisser, og du kan uden besvær veksle mellem det abstrakte og det konkrete og omsætte det strategiske til det operationelle med fokus på at fremme projektets arkitektoniske kvalitet.

Vi tilbyder

KHR er en tegnestue i rivende udvikling i hjertet af København. Vi tilbyder spændende projekter og gode kolleger i et uhøjtideligt miljø, hvor faglighed er i højsædet.

Hos KHR sætter vi en ære i at se potentialet i hver enkelt opgave. Vores stærkeste kompetence er vores mod til at være nytænkende, samtidig med at vi via tegnestuens lange historie bygger på generationer af arkitekters erfaringer med at skabe rum og arkitektur til mennesker.

Kontakt

Er du interesseret, så send en motiveret ansøgning og et CV til [email protected] mærket ”Projektleder” eller ”Sagsarkitekt” (GDPR-hensyn gør, at vi kun ønsker at modtage din mail på [email protected]).

Vi holder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Janina Zerbe eller Henrik Danielsen.