B&O Medicom

Kategori
Erhverv
Bygherre
Bang & Olufsen
Land
Danmark
By
Struer
År
1999-2001
Areal
8 500 m2
Anlægssum
65 mio. kr.

Ny administrations- og produktionsbygning til udvikling og produktion af medicinsk udstyr. KHR har tegnet huset, hvis indretning lever op til strenge hygiejniske krav.

 

Intelligente dingenoter

B&O Medicom designer, fremstiller og co-markedsfører “intelligent patient compliance device solutions”. Betegnelsen dækker over innovative redskaber til at dosere dagligt indtag af medicin såsom inhalatorer, tablet-automater og indsprøjtningsredskaber. KHR har tegnet det samlede erhvervsbyggeri, der lægger rum til både administration, udvikling og produktion. Byggeriet ligger i Struer.

 

De rene rum

Bygningens 8.500 m2, heraf 2.850 m2 kælder, er disponeret som en stor hal, str. 85 x 33 x 10 m, hvor der mod syd er indskudt en 1. og 2. sal. De indskudte etager rummer administration og produktudvikling. Der er visuel kontakt med selve produktionen gennem store glaspartier. Selve produktionen foregår på stueplan, hvor der er mulighed for varierende lofthøjder, spændende fra 3 til 10 m. I kælderen er der omklædningsfaciliteter med mulighed for rent-rums-sektionering, ligesom alle tekniske installationer bl.a. til senere rent-rums-produktion er etableret. Bygningen er opført i år 2000 for kr. 65 millioner som første del af et planudlæg med mulighed for en femdobling af arealet.